kayseri.net.tr

Sedef Kakma Sanatçısı Sedat ERDEM'in Atatürk Portreleri Sergisi

Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, 4-6 Mart 2024 tarihleri arasında Sedef Kakma Sanatçısı Sedat Erdem'in özel koleksiyonundan seçilen Atatürk portrelerine ev sahipliği yapacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen sergi, sanatseverlere Türkiye'nin önemli bir sanat geleneği olan sedef kakma sanatının zenginliğini ve Atatürk sevgisinin sanatla buluşmasını sunacak.

Sedef Kakma Sanatçısı Sedat ERDEM'in Atatürk Portreleri Sergisi
02 Mart 2024 - 12:39 - Güncelleme: 02 Mart 2024 - 14:16

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Sedef Kakma Sanatçısı Sedat ERDEM'in Atatürk Portreleri Sergisi Erciyes Üniversitesi GSF'de

Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, 4-6 Mart 2024 tarihleri arasında Sedef Kakma Sanatçısı Sedat ERDEM'in özel koleksiyonundan seçilen Atatürk portrelerine ev sahipliği yapacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen sergi, sanatseverlere Türkiye'nin önemli bir sanat geleneği olan sedef kakma sanatının zenginliğini ve Atatürk sevgisinin sanatla buluşmasını sunacak.

Sergi, Türkiye'nin önde gelen sanatçılarından Sedat Erdem'in özgün çalışmalarını içeriyor. Erdem'in ustalıkla işlediği sedef kakma tekniği, Atatürk'ün portrelerinde hayat buluyor ve izleyicilere benzersiz bir estetik deneyim sunuyor.

Atatürk'ün hayatını ve mirasını sanatın gücüyle yeniden keşfetmek isteyen herkesi bu özel sergiye davet ediyoruz. Sergi, 4 Mart Pazartesi günü saat 14:00'da Erciyes Üniversitesi GSF Zafer Bayburtluoğlu Sergi Salonu'nda açılacak ve 6 Mart Çarşamba gününe kadar ziyaret edilebilecek.


Bu haber 581 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0