kayseri.net.tr

KİGDER-ZİÇEV İŞBİRİLİĞİ İLE KONSER HAZIRLIĞI

Konsere katılımlarınız kaç kişiye yardım olarak döner ....

KİGDER-ZİÇEV İŞBİRİLİĞİ İLE KONSER HAZIRLIĞI
01 Aralık 2022 - 17:39

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği( KİGDER) ile Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ( ZİÇEV) Kayseri Şubesi muhteşem bir organizasyona hazırlanıyor. KİGDER Başkanı Dr Sema Karaoğlu öncülüğünde zihinsel engelli çocuklar, veliler ve KİGDER üyelerinden oluşan koro ,3 Aralık Engelliler gününde bir konser verecek. Konser öncesi provalar da tam gaz devam ediyor.

3 Aralık Engelliler gününe özel etkinlikler şimdiden hazırlanmaya başlandı. Bu kapsamda KİGDER ile ZİÇEV Kayseri Şubesi muhteşem bir organizasyona hazırlanıyor.

KİGDER Başkanı Dr. Sema Karaoğlu öncülüğünde zihinsel engelli çocuklar, veliler ve KİGDER üyelerinden oluşan koro ,3 Aralık Engelliler Gününde bir konser verecek.

Konser hazırlıkları da ZİÇEV Kayseri Şubesi'nin hizmet binasında sürdürülüyor. Zihinsel engelli çocuklar, Dr. Sema Karaoğlu şefliğinde söylenecek türküleri öğreniyor ve prova yapıyor

3 Aralık'ta gerçekleşecek olan konsere ilişkin bilgi veren KİGDER Başkanı Dr. Sema Karaoğlu, dezavantajlı çocukların toplum içindeki rollerini artırmayı, kaynaştırmayı pekiştirmeyi ve engeller konusunda farkındalık yaratmayı amaçladıklarını belirtti. Karaoğlu, konserden elde edilecek gelirin de ZİÇEV yararına kullanılacağını söyledi

3 Aralık 2022 Cumartesi günü Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenecek olan konser saat 19.00'da başlayacak. Girişlerin ücretli olduğu konserden elde edilecek gelir ise tamamen ZİÇEV yararına kullanılacak.

Bu haber 456 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0