kayseri.net.tr

KİGDER ve ZİÇEV'DEN DEV KONSER

KİGDER ve ZİÇEV'DEN DEV KONSER
03 Aralık 2022 - 23:03
Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği ile Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın ortaklaşa tertipledikleri ve gelirinin ZİÇEV ‘e bırakılacağı konser,Kadir Has Kültür Merkezi’nde yine hafızalardan  silinmeyecek derece güzellikte gerçekleştirildi.Davetlilerin Ziçev yararına aldıkları biletlerle giriş yaptıkları konserde birbirinden güzel eserler konseri izlemeye gelen davetlilerden tam not aldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan ve 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel düzenlenen bu konserde seslendirilen eserlerden bazıları şunlar oldu: Bana Sen Gibi Yaklaş,Gülüzar,Memleketim,Erik Dalı Gevrektir,Sev Kardeşim,Hayat Bayram Olsa ve Dostum Dostum gibi pekçok eser solo ve koro olarak konuklarla paylaşıldı ve eserler konuklardan tam not aldı.

Etkinlikte,kısa adı KİGDER olan Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği başkanı sayın Dr. Sema Karaoğlu,Ziçev Kayseri şubesi başkanı sayın Asuman Talaslıoğlu’nun etkinlik ve günün anlamına dair yapmış oldukları konuşmalar da konuklar tarafından ayakta alkışlandı.
 
Bu haber 382 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0