kayseri.net.tr

Elektrikli Mobilitede Goe İle Özgürlük

Çevre dostu ve yeni nesil Motosikletler üreterek sürdürülebilirliğe destek olmak istiyor. Elektrikli motosikletler taşınabilir ve istediğiniz yerde şarj edilebilir. Herhangi bir şarj istasyonu gerekmiyor.

Elektrikli Mobilitede Goe İle Özgürlük
22 Eylül 2023 - 09:16 - Güncelleme: 22 Eylül 2023 - 09:22

Geleceğin teknolojisi Goe

Motosikletlerin bataryaları taşınabilir ve 9 kilo ağırlığında. Bataryaların tükenme süresi ise kullandığınız menzille ve hızla alakalı değişkenlik gösteriyor. Genelde 70 km menzil sağlıyor.  B sınıf bir ehliyetle Goe’yi kullanabilirsiniz”

 

İstanbul’da ise Nişantaşı’ndaki Lotus Yaşam Merkezi’nde tüm modellerin sergilendiği 80 m2’lik yeni Goe Showroom’u bir kahve eşliğinde ziyaret edebilirsiniz. www.goemobility.com

Modellerimiz;

X2

X 2 Hayatı kolaylaştıran motosiklet: Bu motor, şehir sürüşüne uygun olarak tasarlandı ve hafif yapısı, manevra kabiliyeti ve sessiz motoru sayesinde şehir trafiğinde kolayca hareket edebilir. Bataryanın ağırlığının 10 kg’dan az olması sürücüye dileği yerde sarj etme özgürlüğü sağlamaktadır.

X6

X 6 Stil sahibi motosiklet: Şık tasarımıyla, hayatınızı kolaylaştırmakla kalmayıp sizlere eşsiz bir sürüş deneyimi sağlar. 2030 W Bosch marka motoru sayesinde bütün ihtiyaçlarınızı yerine getirir. Motosiklet ehliyeti gerektirmez.

X 6 M A X

Stil sahibi motosiklet: Şık tasarımıyla, hayatınızı kolaylaştırmakla kalmayıp sizlere eşsiz bir sürüş deneyimi sağlar. 4000 W Bosch marka motoru sayesinde bütün ihtiyaçlarınızı yerine getirir.

X 8 M A X

Sürüş keyfini arttıran motosiklet: Bu motor, şehir içi yollarda trafik sorunu yaşamadan 4000W bataryası sayesinde uzun süreli kullanım sağlayabilir. LED far desteği ile de sürüşünüzün konforu arttırır.

GOE Avantajları

BOSCH Motor • LG Lityum batarya • Değiştirebilir ve taşınabilir piller, • Dahili ve harici şarj, • 10 farklı işlevli Batarya Yönetim Sistemi ile maksimum güvenlik, • Yedek parça ve satış sonrası destek, • Şık tasarım, • Ulaşılabilir fiyat

Bu haber 274 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0