kayseri.net.tr

CUMHURİYET'İN ÇOCUKLARI İLE BULUŞULDU

CUMHURİYET'İN ÇOCUKLARI İLE BULUŞULDU
01 Kasım 2022 - 22:49 - Güncelleme: 02 Kasım 2022 - 06:54
Cumhuriyet’in 99. Yılı kutlamaları münasebetiyle,USART ve UNIART işbirliği ile düzenlenen resim sergisi büyük beğeni topladı.USART ve UNIART’ın kurucu başkanı ressam Hülya Gülmez’in organizatörlüğünde yapılan bu sergiye dünyanın pekçok ülkesinden sanatseverler katıldı.
https://www.youtube.com/watch?v=sQWSgL4ALZc linginden de takip edilebilecek sergi sanatseverlerin ilgilerini beklemekte.
Konu hakkında görüşlerini aldığımız USART ve UNIART kurucu başkanı  Kırımlı ressam Hülya Gülmez şunları söyledi:" 99 yıldır ışıldayan, milletimizin geleceğini aydınlatan Cumhuriyetimizin ilelebet yaşamasını diliyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutluyoruz.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz. USART ve UNIART işbirliği ile düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99.Yılında 99 Uluslararası "CUMHURİYETİN ÇOCUKLARI" ile buluşmanın onurunu yaşıyoruz. Kıymetli sanat dostlarımıza yanımızda oldukları için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz sanat hayatlarında başarılar dileriz. 

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' ün * Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz" sözleri ile sevgi ve saygılarımızı sunuyorum."dedi 

 
youtube.com/watch?v=sQWSgL4ALZc

Bu haber 678 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0