kayseri.net.tr

BARIŞ, HUZUR VE ESENLİK GETİRSİN

BARIŞ, HUZUR VE ESENLİK GETİRSİN
17 Mart 2022 - 11:40 - Güncelleme: 17 Mart 2022 - 11:45
Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği Başkanı Dr. Sema Karaoğlu,  Berat Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Karaoğlu,  Berat Kandilinin bütün insanlığa barış huzur ve esenlik getirmesini diledi.
Kigder Başkanı Dr. Sema Karaoğlu, “Af ve mağfiret vesilesi olan, tövbe kapılarının ardına kadar açıldığı bir geceye daha kavuşmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz.Nuruyla ve bereketiyle Ramazan ayını müjdeleyen Berat gecesinde dünyaya barış diliyorum “dedi.
Kigder Başkanı Dr. Karaoğlu, “ Dünya barışı tehdit altında. Dualarımız Dünya üzerindeki mazlumlar, savaş mağdurları, evlerinden barklarından savaş  nedeniyle uzaklaşmak zorunda kalanlar,  sevdiklerinden ayrılanlar için olacak. Dualarımızda savaşların, çatışmaların bitmesi, her türlü ötekileştirmenin ve zulümlerin bitmesi ve şiddetlerin sona ermesi olacak. Bu duygu ve düşüncelerle bu gecede yapılacak ibadetlerin ve duaların kabul olmasını ve başta Türk Milleti olmak üzere bütün insanlığa huzur getirmesini temenni ederim. Hepinizin kandilini mübarek olsun" şeklinde konuştu.
 
Bu haber 585 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0