kayseri.net.tr

ARGOS ZİRVELERDE

Argos Bisiklet Derneği zirvelerde gezmeye devam ediyor

ARGOS ZİRVELERDE
05 Temmuz 2022 - 22:57 - Güncelleme: 05 Temmuz 2022 - 23:00
Kayseri’nin sevilen bisiklet derneği Argos,yaptığı 250 km. yol mesafesi ile 5000 metrelik tırmanış gerçekleştirdi. Sarız-Tanır-Elbistan-Kahramanmaraş istikametinde yapılan tura,Mersin Bisiklet Derneği’nden de katılım oldu.Tura,Argos Bisiklet Derneği yönetim kurulundan Erkan Gülabi,Hamdi Yüksel,bisikletsever Mehmet Baş, Mersin Bisiklet Derneği’nden Özgür Deniz katıldılar.
Turun birinci gününde Kayseri-Sarız-Kahramanmaraş -Tanır arası geçildi. İkinci günde  Tanır- İçmeler,üçüncü günde İçmeler-Ilıca,dördüncü günde  Ilıca-Kahramanmaraş’ın merkezi arasında geçti.
Tur hakkında görüşlerini aldığımız Argos Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği yönetim kurulu üyesi Erkan Gülabi şunları söyledi: “Argos Bisiklet Derneği olarak bisiklet turlarımıza devam etmekteyiz.Üyelerimiz hem yurt içinde hem de yurt dışında güzel etkinliklere imza atmaktalar.Bizler de bisikletli tur rotası olarak Kahramanmarş tarafını seçtik ve değerli arkadaşlarımızla bu rotada pedal çevirdik ve de güzel gezi oldu.Ülkemizde  şehir içi ya da şehirlerarası bisiklet yollarının eksiklğini her daim hissetsek de bisiklet turlarımıza devam ediyoruz.Spor olarak da ulaşım aracı olarak da bisikletin varlığı  dünya medeni kültüründe su götürmez bir gerçektir.Ülke olarak hem sağlık bakımından hem de ekonomik olmak adına bu spora daha çok katkı yapıp bu sporun daha da  gelişmesi için daha çok çaba sarf edersek toplumumuzun daha da  geliştiğine hep beraber şahit olabiliriz.”dedi.
 
Bu haber 366 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0