kayseri.net.tr

NBBTC Holding 1. İl Şube Müdürleri Toplantısını Ankara'da Yaptı

NBBTC Holding, Ulusal Kalkınma ve Toplumsal Barış Hareketini, Ankara’da düzenlediği 1.İl Şube Müdürleri toplantısı ile başlattı.

NBBTC Holding 1. İl Şube Müdürleri Toplantısını Ankara'da Yaptı
05 Temmuz 2022 - 17:56 - Güncelleme: 05 Temmuz 2022 - 18:02
NBBTC Holding, Ulusal Kalkınma ve Toplumsal Barış Hareketini, Ankara’da düzenlediği 1.İl Şube Müdürleri toplantısı ile başlattı.
Ankara Kızılcahamam Çam Thermal Resort Otel’de 2-3 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen toplantıya, NBBTC Holding kurucu Başkanı Dr. Necati Bulak, Sierra Leone’nin Büyükelçisi Mohamed Hassan Kai-Samba, NBBTC Siyasi İşler Başdanışmanı 17-18.dönem Milletvekili Alaattin Fırat, Enerji Bakanı Müsteşarımız Temel Eryılmaz, Av. Şerif Felekoğlu, NBBTC İnşaat Borsa başkanı Zülfükar Yolcu, NBBTC Başdanışmanı Tahsin Diken, NBBTC STK ve Teşkilatlanmalardan sorumlu Başkan Murat Bayrak, NBBTC Planlama ve Strateji Başdanışmanı Ahmet Kanar, diğer yöneticiler ile NBBTC İl başkanları ve heyetleri toplantıya katılım sağladılar.

NBBTC'nin gerçekleştirdiği İl Şube Müdürleri toplantısı Kayseri Başta olmak üzere 35 il Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti

İlki  gerçekleştirilen toplantı da illerdeki  yapılanmasının önemi istihdamda ve yapılacak çalışmalar hakında bilgilendirme ve istişareler yapıldı.  Toplam 99 adet uluslararası projeden oluşan Ulusal kalkınma Programı’nın başlangıcı niteliğindeki bu toplantıda, öncelikli projelerin startının verilmesi kararıyla beraber il müdürlüklerinin faaliyete geçmesi kararlaştırıldı 

NBBTC Holding Kurucu Başkanı Dr. Necati Bulak toplantı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Ankara Çam Resort Otel'de yaptığımız, 1.İl Şube Müdürleri toplantımızı tamamladık. Toplantımıza katılım sağlayan, Büyükelçi dostlarımız, Milletvekillerimiz, Müsteşarlarımız, İl Müdürlerimiz, İl yönetim kadrolarıyla, NBBTC Yönetim kadromuzla sıcak, samimi ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 
Uzakdoğu seyahatimiz sonrası, İl müdürlükleri ninde tam kadro katılımlarıyla yüksek katılımlı büyük toplantımızla buluşmak üzere diyorum Söz verdiğimiz gibi. Ülkemize değer katmaya geliyoruz . Bizi izlemeye devam edin” dedi.
Bu haber 952 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0