kayseri.net.tr

ANTİK KÖFTE, DAMAK TADINIZI DEĞİŞTİRECEK

ANTİK KÖFTE, DAMAK TADINIZI DEĞİŞTİRECEK
05 Nisan 2024 - 00:41 - Güncelleme: 05 Nisan 2024 - 00:45
KAYSERİ- Kayserinin duayen lokanta ustası ve işletmecisi Yaşar Özdin, 2 ay önce açılışını gerçekleştirdiği 26. işletmesi Antik Köfte’de hizmetlerinin farklı bir konsepte sürdüğünü söyledi.
ANTİKA MAĞAZASI GİBİ
Kapalı Çarşı Kürkçüler Sokak No: 42’de “Uygun fiyat, doyurucu lezzet” sloganıyla hizmete açtığı Antik Köfte mekanında sergilenen eşyalarının, 50-60 yıl önceki hediyelik süs eşyalarından oluşması sebebiyle antika mağazası havasını estirdiğini vurgulayan Özdin, haftanın yedi günü, 08:00 ile 18:00 saatleri arasında doyurucu lezzetleri misafirlerinin hizmetine sunduklarını belirtti.



UYGUN FİYATTA, DOYURUCU YEMEKLER

Özdin, yakın zamanda açılışını yaptıkları işletmelerinde; Bursa pideli köfte, antik köfte, antik tavuk, ciğer tantuni, taşlık kokoreç, balık servis, balık ekmek, köfte ekmek, tavuk ekmek, çorba, kelle paça, hamsi köy sütlaç, irmik helvası ve tel kadayıf gibi lezzetlerin uygun fiyat ve doyurucu lezzetleriyle düzenli olarak hazırlandığını kaydetti.



SON NEFESİMİ MUTFAKTA VERECEĞİM

Hizmet ve lokantacılık sektörüne 1966 yılından beri hizmet verdiğinin altını çizen Özdin, “Lokantacılık sektöründe 58.hizmet yılımı geride bıraktım. Savaşçı nasıl ki yatakta ölmez ise Allah‘ım en doğrusunu bilir, bizde mutfakta son nefesimizi vereceğiz gibi görünüyor” dedi.



HEDEFİM 27. İŞLETME İLE NOKTAYI KOYMAK

Genç yaşta sektöre adım attığını ve bugüne kadar 26 işletmeyi ayakta duracak hale getirip devrettiğine dikkati çeken duayen lokanta işletmecisi Yaşar Özdin, hedefinin, sulu yemek ve self servis hizmetinin verileceği 27. işletmeyi açıp hizmet etmek ve sektördeki hizmetini bu işletme ile tamamlamak olduğunu sözlerine ekledi.


HABER/FOTOĞRAFLAR: Mehmet Fatih KAYMAZ
 
Bu haber 629 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0