kayseri.net.tr

TURKCHEF A.Ş'den Steril Ortamlarda Üretilen Yüksek Kaliteli Gıda Ürünleri

Gıda sektöründe kalite ve yenilikçilik anlamında önemli bir yere sahip olan Ankara merkezli Turkchef A.Ş, steril ortamlarda üretimi gerçekleştirilen ve IQF sistemi ile şoklanan ürünlerinin çeşitliliğini artırıyor. TSE ve BRC gibi prestijli sertifikalara sahip firma, pide, börek, pizza, lahmacun, mantı, konserve ambalajlarda ton balığı gibi birçok ürünü ile hem lezzet hem de sağlık standartlarında üstün bir deneyim sunuyor. Turkchef, el değmeden hazırlanıp sunulan ürünlerle, sağlık ve hijyen konusunda da en yüksek standartları garanti ediyor.

TURKCHEF A.Ş'den Steril Ortamlarda Üretilen Yüksek Kaliteli Gıda Ürünleri
01 Nisan 2024 - 14:18 - Güncelleme: 05 Nisan 2024 - 05:12

Gıda sektöründe yenilikçi ürün ve hizmetleriyle tanınan Ankara merkezli Turkchef A.Ş, askeri kumanyalar, tesis işletmeciliği ve hızlı etkileşim hizmetleri konusunda sunduğu çözümlerle büyümesini sürdürüyor. Firma, ihracata uygun lezzetli börekler ve Aç Ye ambalajlı ürünlerin yanı sıra, hazır yemek paketleri ve kişiye özel menülerle de müşteri ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Bu yıl içinde Pepsi Cola ile distribütörlük ve Koç Grubu’nun bir parçası olan Düzey Pazarlama A.Ş ile iş birlikteliklerini başlatan Turkchef A.Ş, sektördeki konumunu daha da güçlendiriyor. Stratejik ortaklıklar firma için yeni pazar kapılarını aralarken, ürün çeşitliliğini ve hizmet kalitesini artırıyor.

Askeri kumanyalar ve tesis işletmeciliği alanlarında özel çözümler sunan Turkchef A.Ş, yüksek kaliteli ve sağlıklı gıda ürünlerini, en üst düzeyde hijyen standartlarıyla sunma konusunda uzmanlaşmıştır. TSE ve BRC gibi uluslararası standartlarda sertifikalara sahip olan firma, steril üretim ortamlarında hazırlanan ve IQF sistemi ile şoklanan ürünlerle sektörde öncü olmayı sürdürüyor.

Turkchef A.Ş’nin tesis işletmeciliği ve hızlı etkileşim hizmetleri, işletmeler ve kurumlar için zaman ve maliyet verimliliği sağlarken, lezzet ve kaliteden ödün vermiyor. Firma, bu hizmetleriyle müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı amaçlıyor.

Yurt içi ve yurt dışı pazarlara yönelik geniş ürün yelpazesi ile Turkchef A.Ş, Türk mutfağının zenginliğini ve kalitesini dünya çapında tanıtmaya devam ediyor. Firma, sürdürülebilir büyüme stratejileri ve güçlü iş birliktelikleri ile gıda sektöründeki liderliğini pekiştiriyor.

Daha fazla bilgi için Turkchef A.Ş’nin resmi web sitesi www.turkchef.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Firma Hakkında Bilgi:
Ankara merkezli Turkchef A.Ş, yenilikçi ve kaliteli gıda üretimi ile sektörde öncü bir pozisyonda yer alır. Steril üretim ortamları, uluslararası geçerli sertifikaları ve geniş ürün yelpazesi ile firmamız, kalite ve lezzetiyle Türk mutfağının en sevilen tatlarını sunmaktadır. Askeri kumanyalar, tesis işletmeciliği ve hızlı etkileşim hizmetleri ile sektörde fark yaratan bir firma olmayı sürdürüyor.

İletişim:
Web: www.turkchef.com.tr


Bu haber 229 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0