kayseri.net.tr

YENİ SAÇ VE SAÇ DERİSİ HİBRİT BAKIMI SERİSİ DUOLOGI HARİKA BİR LANSMAN İLE TANITILDI

İlayda Alişan’ın katılımı ve Mina Arıcan’ın moderatörlüğü ile gerçekleşen DUOLOGI lansmanı Ritz Carlton Roof’da keyifli bir etkinlik ile tanıtıldı.

YENİ SAÇ VE SAÇ DERİSİ HİBRİT BAKIMI SERİSİ DUOLOGI HARİKA BİR LANSMAN İLE TANITILDI
08 Ağustos 2023 - 12:56

 

Saç ve saç derisi bakımında devrim yaratacak nitelikteki DUOLOGI'nin beklenen lansmanı Ritz Carlton Oteli'nde unutulmaz bir etkinlikle gerçekleşti. Oriflame’in marka yüzü ünlü aktris İlayda Alişan'ın katılımıyla ve moderatör digital içerik üreticisi Mina Arıcan'ın uzman moderatörlüğünde gerçekleşen lansman, konukları harika İstanbul manzarasına karşı DUOLOGI dünyasını keşfetmeye ve havuz başında eğlenmeye davet etti.

Ritz Carlton Oteli'nde gerçekleşen DUOLOGI lansman etkinliği, güzellik, yenilik ve saç ile saç derisini güçlendirmenin zarafetle kutlandığı bir şölen oldu. İlayda Alişan, DUOLOGI'nin saç bakım rutini ile saçlarına nasıl bakım yaptığını ve özgüvenle parlayan, beslenmiş güzellik dolu saçlara sahip olduğunu anlattı. Mina Arıcan ise konukları cilt bakımından ilham alarak tasarlanmış saç ve saç derisi hibrit bakım serisinin bilimsel temellerini ve her bireye özgü saç bakımına getirdiği yeni yaklaşımı keşfetmeye davet etti.

Uzmanlar, bireysel saç tipleri ve ihtiyaçlarına göre kişisel danışmanlık ve öneriler sunarak, etkileşimli ve bilgilendirici ürün tanıtımlarıyla katılımcıların her ürünün benzersiz faydaları hakkında daha iyi bilgi sahibi olmasını sağladı. Havuz başındaki atmosfer etkinliğe sihirli bir hava katarken, konuklar DUOLOGI lansmanının heyecanını paylaşıp bir araya geldi ve keyifli anlar yaşadı.

 

 

DUOLOGI Hakkında:

 

Cilt bakımındaki son trendlerden ilham alan DUOLOGI, güçlü cilt bakım aktiflerini saç ve saç derisi için benzersiz faydalar sağlamak üzere kullanır. Niasinamid, hiyalüronik asit, salisilik asit, keratin, pirinç peptitleri, ipek protein ve yulaf lipitlerinin dönüştürücü potansiyelini kullanan DUOLOGI, saç bakımına yeni bir boyut kazandırır.

DUOLOGI, geleneksel saç bakımının ötesine geçerek saç derisi sağlığını teşvik etmeye ve saçları kökten beslemeye odaklanır. Dikkatle seçilmiş içerikler, her saç tipine özel bakım sunar. İnce saç, kepek sorunu, hasarlı saçlar, kabarık saç veya kuru saç gibi ihtiyaçları karşılamak için DUOLOGI, bireysel ihtiyaçlara uygun çözümler sunar.

 

Oriflame Hakkında:

55 yıldır dünyanın birçok ülkesinde, 30 yıldır ise Türkiye’de birçok insanın hayatına dokunan Oriflame, İsveç’te kuruldu ve doğrudan satış alanında faaliyet gösteriyor. Oriflame; cilt bakımı, parfüm, makyaj, takviye edici gıda, aksesuar, saç ve kişisel bakımı gibi birçok kategoride kaliteli, trend ve yenilikçi ürüne sahip olmasının yanı sıra insanları eşsiz bir iş fırsatı ile de buluşturuyor. Kendi işinin sahibi olmak isteyen herkes ücretsiz olarak marka ortağı başvurusu yapabiliyor ve Oriflame ailesine katılabiliyor. Oriflame bugün, 3 milyondan fazla Marka Ortağı ile 60’tan fazla ülkede hayatları değiştirmeye devam ediyor.

Bu haber 110 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0