kayseri.net.tr

VEKİL KARATUTLU: BERTİZ TÜNELİ PROJESİ HAYATA GEÇİRİLMELİDİR

VEKİL KARATUTLU: BERTİZ TÜNELİ PROJESİ HAYATA GEÇİRİLMELİDİR DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu, Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Bertiz bölgesinin ekonomisinin geliştirmek ve bölgeye ulaşımı rahatlamak için Bertiz Tüneli projesinin kısa sürede hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

VEKİL KARATUTLU: BERTİZ TÜNELİ PROJESİ HAYATA GEÇİRİLMELİDİR
20 Ekim 2023 - 15:25
VEKİL KARATUTLU: BERTİZ TÜNELİ PROJESİ HAYATA GEÇİRİLMELİDİR
DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu, Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Bertiz bölgesinin ekonomisinin geliştirmek ve bölgeye ulaşımı rahatlamak için Bertiz Tüneli projesinin kısa sürede hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.
DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu, sorunları yerinde görmeye halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Vekil Karatutlu, Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Bertiz bölgesinde ziyaretler gerçekleştirerek sorunları yerinde tespit etti.  
Kabarcık üzümü ve cevizi ile meşhur Bertiz bölgesinde ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Karatutlu, "Sorunları yerinde tespit ederek çözüm yollarını istişare ettik. Bölgemizin en büyük sorunu ulaşım şartlarının zorluğudur. Bertiz bölgemizin ulaşımını rahatlatmak ve üretim ekonomisini geliştirmenin yolu Bertiz Tüneli projesinin gerçekleşmesidir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Bertiz Tünel projesinin  gerçekleşmesi için mücadele edeceğim." Dedi.
Bu haber 142 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0