kayseri.net.tr

Vali Çiçek Pınarbaşı İlçesini Ziyaret Etti

Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, ilçe ziyaretleri kapsamında Pınarbaşı İlçesini ziyaret etti.

Vali Çiçek Pınarbaşı İlçesini Ziyaret Etti
06 Aralık 2023 - 10:56
Pınarbaşı ilçesi ziyaretinde ilk olarak Pınarbaşı Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Çiçek’i Vali Yardımcıları Şenol Esmer, Ömer Tekeş, Pınarbaşı Kaymakamı Mesut Bolat, Belediye Başkanı Memduh Uzunluoğlu ve ilçe protokolü karşıladı. 


 
Kaymakamlık makamında ilçenin genel durumu ve yapılan yatırımlar, devam eden projeler hakkında Kaymakam Mesut Bolat’tan bilgiler alan Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, daha sonra Pınarbaşı Belediyesi’ne geçerek, Başkan Memduh Uzunluoğlu ile görüştü. 


 
Pınarbaşı Belediyesi’ne gelişi sırasında Başkan Memduh Uzunluoğlu, belediye personeli ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Memduh Uzunoğlu’ndan ilçenin alt yapı, üst yapı çalışmaları, belediyenin sorumluluk alanında yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 


             
Belediye ziyaretinin ardından Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, beraberinde protokol üyeleri ile birlikte, Pınarbaşı Kadın Kooperatifi, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 
 


Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ayrıca, Pınarbaşı ilçe stadyumunda incelemelerde bulunarak sporcularla bir araya geldi. 


 
Son olarak, Melikgazi Türbesi ve Pazarören Mimar Sinan Fen Lisesi’ni ziyaret eten Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ilçeden ayrıldı.
 
Bu haber 338 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0