kayseri.net.tr

Vali Çiçek,"Hiçbir Gencimizi, Hiçbir Çocuğumuzu Yalnız ve Sahipsiz Bırakmayacağız"

Vali Çiçek,"Hiçbir Gencimizi, Hiçbir Çocuğumuzu Yalnız ve Sahipsiz Bırakmayacağız"
29 Aralık 2023 - 11:32 - Güncelleme: 29 Aralık 2023 - 11:48
Kocasinan Mahallesi Ömer Halis Demir Spor Salonunda, Yeşilay Kayseri Şubesi tarafından yaptırılan “Yeşilay Spor Kulübü” ve ERVA Spor Okulları ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılan “ERVA Gençlik Spor Kulübü”nün açılışına Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Kayseri milletvekili Murat Cahid Cıngı, Garnizon Komutanı Tugğ.Haldun Taşan, Vali Yardımcıları Abdullah Kalkan, Ömer Tekeş, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğrenciler, aileleri ve sporcular katıldı.



            Açılışta bir konuşma yapan Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, “ 12 Askerimizi daha geçen hafta şehit verdik. 12 askerimiz kalbimizde yaşarken, Kayseri’de ki gençlerimiz canlarını feda etmek için yaşıyorlar. Bizim için bayrağımız memleketimiz söz konusu olduğunda her şey geride kalır. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi
Buradaki gençlerimize çocuklarımıza baktıkça daha binlerce yıl daha bu topraklarda yaşayacağımızın müjdesini gördüğünü belirten Vali Çiçek, “Kayserinin her mahallesinde bir spor okulumuz olsun istiyoruz. Kayseri belediyeleri gerçekten spora ve gençlerimize inanılmaz destekler veriyor. Bizde onlara destek olmak için elimizi taşın altına koymak istiyoruz. Büyükşehir, Melikgazi ve Kocasinan belediyelerimizin tesisleri birer marka oldu. Her mahallede, her yerde olacağız. Hiçbir gencimizi yalnız bırakmayacağız, hiçbir çocuğumuzu sahipsiz bırakmayacağız. Valiliğimizle, Belediyelerimizle, Kızılayımızla, Yeşilayımızla, milletvekillerimizle her zaman çocuklarımızın yanında olacağız.” diye konuştu.



Vali Çiçek ayrıca, Kaymakamlarımız ve belediye başkanlarımızdan spor okullarıyla ilgili çalışmalarını, desteklerini artırmalarını istiyorum. Kayserinin her mahallesinde ERVA spor okulları bayrağının dalgalanmasını istiyorum.” dedi
Valimiz Sayın Gökmen Çiçek konuşmasının sonunda ilimizde faaliyet gösteren gazetecilere spor okullarına verdikleri destek için teşekkür etti.
            Konuşmaların ardından, “Yeşilay Spor Kulübü” ve “ERVA Gençlik Spor Kulübü”nün açılışı Valimiz Sayın Gökmen Çiçek ve protokol üyeleri tarafından yapıldı.
 
Bu haber 226 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0