kayseri.net.tr

Üreten Türkiye'nin İş Geliştirme ve Uluslararası Ticaret Platformu; Global Arenada Girişimcilik ve İhracatçı İş Birliği Odağı ile Güçleniyor.

Üreten Türkiye'nin İş Geliştirme ve Uluslararası Ticaret Platformu; Global Arenada Girişimcilik ve İhracatçı İş Birliği Odağı ile Güçleniyor.
31 Ağustos 2023 - 14:57
Üreten Türkiye'nin İş Geliştirme ve Uluslararası Ticaret Platformu, Türkiye'nin global arenada ekonomik gücünü destekleyen ve iş dünyasını küresel pazarda daha etkili bir şekilde yenilikçi yaklaşımı ve ayrıştırıcı girişimcilik özelliği iş birliği ve geliştirme lansmanlarına odaklanıyor. 

YouCo Company ve Bo.Vuh iş birliği ile ivme kazanan İş Geliştirme ve Ticaret Ajansı, ülke genelinde önemli projelere imza atarak global arenada ortak girişim fikri ile ihracat, yatırım, Ar-Ge ve Ür-ge ve inovasyon alanında öne çıkmayı hedefliyor.

İş Geliştirme ve Ticaret Ajansı iş birliği sayesinde, kapsamlı ihracat projelerini hayata geçirerek, sektör performansı ve markaları aynı çatı altında toplamayı hedefliyor. Bu platform, yeni ve farkındalık yaratmayı hedefleyen girişim fikirlerini desteklemeyi, iş modeli dizaynı geliştirmeyi ve iş ortaklarını global satın alma projelerinde destekliyor. 

Global arena ihracat girişimlerinde, marka değeri, ürün kalitesi, yatırım gücü ve inovasyonun önemli rol aldığının altını çizen YouCo Company'nin kurucuları Emel Ercan ve Aysu Çalışlar, Bo.Vuh'un kurucusu Banu Örencik’in geçmişe dayalı ihracat birikim ve tecrübeleri ile Üreten Türkiye'nin İş Geliştirme ve Uluslararası Ticaret Platformu çatısı altında etkileyici bir birliktelik kurdular.  Kurulan bu önemli oluşumda; Avrupa, Amerika, Ortadoğu ve Balkan ülkelerindeki ihracatçı girişimcilere yönelik kalıcı değerler oluşturmayı, çözüm üretmeyi ve dönüşen ticarette liderlik yapmayı hedeflerini belirttiler. İhracatçı birliği lansmanları ve iş geliştirme politikalarıyla, Türkiye iş dünyasının uluslararası arenada daha güçlü bir şekilde sürdürülmesi hedeflediklerini aktardılar.  




YouCo Company & Bo.Vuh İş Geliştirme ve Ticaret Ajansı platformu, farklı sektörlerden ihracatçıları bir araya getirerek iş olanakları birliği yaratmada, pazarlar arasındaki bilgi paylaşımını desteklemeye ve dış ticaret potansiyellerini maksimize etmeyi amaçlamakta. Dünya genelinde potansiyeli yüksek girişim fikirleri ve yatırım gücü ile ülke temsilciliği alanında da marka farkındalığı yaratmayı hedefliyor.  Üreten Türkiye'nin İş Geliştirme Platformu'nun Girişimcilik ve İhracatçı İş Birliği Lansmanları ile ilgili hedefleri ve yeni oluşumlarını ise şu şekilde tanımladılar:

Girişimcilikte Farkındalık: Platform, marka girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılmasını hedefleyerek, ihracat girişimcilerini uluslararası pazarlarda güçlendirmeyi ve markalarını küresel düzeyde tanıtmayı amaçlamaktadır. Eğitim, mentorluk ve kaynak sağlama gibi kapsamlı çözümler sunuyor.  

İhracatçı İş Birlikleri: Platform, ithalat ve ihracatçı firmalar arasında iş birliği fırsatları yaratıyor.  Bu sayede güçlü tedarik zincirleri oluşturmayı, yeni pazarlara açılmayı ve ihracat potansiyellerini daha etkin bir şekilde değerlendirmeyi sürdürmeyi hedefliyor. 

Küresel Pazarlara Erişim: İhracatçılık birliği lansmanları, Türkiye'nin küresel pazarında daha fazla varlık gösterilmesini sağlıyor. İşletmeler uluslararası pazarlara platformumuz sayesinde daha kolay ulaşırken, iş geliştirme ve ticaret ajansımız desteğiyle küresel ticaret hacmi arttırıyor. 

Üreten Türkiye'nin İş Geliştirme ve Uluslararası Ticaret Platformu, girişimcilik ve ihracatçı iş birliği lansmanlarıyla Türkiye'yi uluslararası ticaret çekim merkezi haline getirme misyonunu sürdürmeyi hedefliyor.

Aynı zamanda iş birliği temelinde UFC Universal Food Care’de ise; pazarlanabilirlik analizi, Federal Alman devletinde BVL’ye kayıt, etiketleme, vitamin ve mineraller için maksimum seviyelerin incelenmesi, Reklam ve Sağlık İddiaları (HEALTH CLAIM), Alman pazarı için pazarlanabilirlik sertifikası, ithalat, ihracat ve distribütörlük danışmanlığı gibi birçok sektöre özel iş gelişim alanları sunuyor. 
 
Bu haber 240 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0