kayseri.net.tr

TEKA KONSEPT MAĞAZASI, FİESTA ANKASTRE

TEKA KONSEPT MAĞAZASI, FİESTA ANKASTRE
08 Haziran 2024 - 20:11 - Güncelleme: 08 Haziran 2024 - 20:19
Kayseri'nin Yeni İlgi Merkezi  
TEKA KONSEPT MAĞAZASI, FİESTA ANKASTRE

KAYSERİ- Kayseri'nin alışveriş ve mutfak dünyasına yeni bir soluk getiren Fiesta Ankastre, 07 Haziran 2024 Cuma günü gerçekleştirdiği resmi açılışla adından söz ettirdi.
1998 yılında kurulan ve o günden beri Teka marka ankastre ürünlerinde uzmanlaşan Fiesta Ankastre, şimdi de Kayseri'nin en büyük Teka konsept mağazası olarak hizmet vermeye başladı.



Açılış günü, mağaza kapıları yoğun ilgi ile dolup taştı. 500’ün üzerinde katılımcı ile rekor kırdı. Açılışa özel kampanyalar, ziyaretçilerin ilgisini çekerek büyük rağbet gördü. Özellikle Teka markasının kalitesine güvenenler, kampanyalarla birlikte avantajlı alışverişin tadını çıkardı.

Protokol sıralarında ise Kayseri'nin önde gelen isimleri yer alırken Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başta olmak üzere, birçok politikacı, inşaat firmaları ve mimarlık ofislerinin temsilcileri, açılış coşkusuna ortak oldu. Bu ziyaretler, Fiesta Ankastre’nin sadece bir mağaza değil, aynı zamanda Kayseri'nin iş ve ticaret dünyasındaki önemini bir kez daha vurguladı.





Teka Konsept Mağazası Fiesta Ankastre, sunduğu geniş ürün yelpazesiyle, mutfak tutkunlarının yeni buluşma noktası olacak. Yenilikçi tasarımlar, kaliteli ürünler ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla, Kayseri'nin gözde alışveriş noktalarından biri olmaya aday görünüyor.



Fiesta Ankastre'nin açılışı, şehrin dört bir yanından gelen ziyaretçilerin ilgi ve desteğiyle birlikte kutlanırken, Kayseri'ye yeni bir soluk getiren Teka konsept mağazası Fiesta Ankastre, gelecek günlerde de adından sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.


HABER: Mehmet Fatih KAYMAZ
 
Bu haber 485 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0