kayseri.net.tr

TAVLUSUN HALKI DERT YANDI

Tavlusun halkı misafirlerine dert yandı

TAVLUSUN HALKI DERT YANDI
19 Haziran 2022 - 07:28 - Güncelleme: 19 Haziran 2022 - 07:32
İyi Partili Meclis Üyelerinden Kazım Yücel ve Necmettin Apaydın Melikgazi İlçesine bağlı Tavlusun Mahalle sakinlerinin daveti üzerine ziyaret gerçekleştirdi. İyi Partili isimleri kalabalık bir grup ile karşılayan Tavlusun Mahalle sakinleri şehrin çok yakınında olmalarına rağmen mahallelerine hizmet gelmediğinden, doğalgazı olmayan yerlerin olduğundan kanalizasyon sorunlarının olduğundan çok sık hırsızlık olaylarının yaşandığından, yollarının çok kötü oluşundan, yol kenarlarında bakımsızlıktan yıkılan duvarlardan dert yandılar.
 
MECLİS TOPLANTISINDA TAVLUSUNU GÜNDEME GETİRECEĞİZ
Melikgazi Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Necmettin Apaydın, “Belediyenin Tavlusun mahallesinde yapması gereken işlerde aksamalar olduğunu gördük. İlk meclis toplantısında bunları gündeme getireceğiz. Belediyemizin buradaki eksiklerini yerine bizzat gelerek kontrol ederek sorunların giderilmesi gerekmektedir.” ifadelerini kullandı.
 
%80 OY VERDİK
Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan V. Kazım Yücel “Bu gün Kayserimizin Melikgazi İlçesine bağlı Tavlusun Mahallesinde Melikgazi Meclis üyemiz Sayın Necmettin Bey ile birlikte hemşerilerimizin çay davetleri üzerine ziyarette bulunduk. Geldik ve gördük ki şehrimizin meydanına 8 km mesafede bulunan Tavlusun Mahallesinde büyük bir acı büyük bir sıkıntı var. Vatandaşımızın en önemli üzerinde durduğu konu ‘Biz hizmet eder diye Melikgazi Belediyesine %80 oranında oy verdik. %80 oranında oy verdiğimiz yerde bu güne kadar birçok şikâyetin olması derinden üzmüş durumda. Sayın Belediye Başkanlarımız seçimi beklemeye gerek yok. Mutlaka vatandaşlarımızın sorunlarını minimuma düşürecek şekilde bir çalışma ortaya koymak gerekli. Şehrin çok yakınında olmasına rağmen burada kaçak yapılar, daha doğrusu sizde kaçak yapı olarak da görünmüyor konteyner gibi görünen içi tuğla taş betonarmeden oluşturulmuş bir takım yapılar olduğu ifade ediliyor. Mahallemizin daha öncede sorunlarını gündeme getirmiştik, umut ediyorum otobüsten başlayan aktarmalardan devam eden ulaşımla ilgili konuları ben buradan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanına iletmiş olayım. Bu vatandaşlarımız seçimden seçime hatırlanan değil, seçim yokken de gelinen hali hatırı sorulup, sorunları çözülmeli.” şeklinde ifadelerde bulundu.
 
SAYIN VALİMİZ SİZİ TAVLUSUNA BEKLİYORUZ
Kazım Yücel, “Sayın Valim Kayserimize yeni geldiniz, Koromaz Vadisi ile ilgili açıklamalarınızı bizler duyduk. İyi Parti ailesi olarak diyoruz ki; Koromaz Vadisi gibi Tavlusun Mahallemizin de çok kıymetli bir tarihi kalıntılara sahip olduğunu, en azından dikkat çekici olmanız adına buradaki hemşerilerimiz size bir daveti var. Sayın Valimizi biz sizi Tavlusun’a bekliyoruz diyorlar bizlerde buradan sizlere ifade ediyoruz.” dedi.
 
Bu haber 488 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0