kayseri.net.tr

TAŞ MEKTEPLİLER YİNE COŞTU

Taş Mektepliler,Öğretmenler Günü'nü kutladılar

TAŞ MEKTEPLİLER YİNE COŞTU
27 Kasım 2022 - 14:08
Kayseri Lisesi Mezunları,Taş Mektep Kayseri Lisesi Mezunları Derneği’nin öncülüğünde ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen “Öğretmenler Günü Kutlaması”etkinliğinde gönüllerince eğlendiler. Taş Mektepli olmak vefa gerektirir ilkesiyle geleneksel hale getirilen bu etkinlikte,Kayseri Liseliler öğretmenleriyle buluştular.
Emirgan Parkı tesislerinde gerçekleşen buluşmada, öğretmenler ve öğrenciler arasında çok duygusal ve nostaljik anlar yaşandı.
Protokol üyelerinin de katılım gösterdiği etkinlikte,Grup  Efsane Orkestrası, Taş Mektep Pop Müzik Korosu ve solist Hülya Uçurum tam anlamıyla müzik ziyafeti verdi.
Etkinlik hakkında görüşlerini aldığımız,Taş Mektep Kayseri Lisesi Mezunları Derneği kurucu başkanı sayın Fevzi Önder şunları söyledi:”Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması aşamasından bu yana pekçok başarılara imza atmış,ülkemizin sayılı okullarından Kayseri Lisesi’nin mensupları olarak bugün burada güzel bir faaliyette yine biraraya geldik.Bu etkinlikteki amacımız,Taş Mektepliler’i  ,bu tip faaliyetlerle biraraya getirerek hem sosyal bağlarımızı sıcak tutmaktır.Bu etkinliğe gelen,katkı sunan,emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.”dedi.
Hepbir ağızdan söylenen şarkılarla devam eden programda, konuklar doyasıya eğlendi. Kayseri Lisesi Marşı ile program sona ererken,konuklar seneye buluşmak üzere vedalaştılar.
 
Bu haber 443 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0