kayseri.net.tr

Simpledo ve Mercuryo iş birliği yapacak

Simpledo, Türkiye’de kripto alımını kolaylaştırmak için Mercuryo ile iş birliği yaptığını açıkladı. Simpledo Finansal Teknolojiler A.Ş., kullanıcıların kredi kartı ve banka kartı ile kripto satın almalarına ve kripto varlıklarını anında cüzdandan cüzdana swap (takas) etmelerine olanak tanıyan yeni web-platformunu ve Mercuryo ile yapmış olduğu iş birliğini duyurdu.

Simpledo ve Mercuryo iş birliği yapacak
18 Nisan 2023 - 09:19

2018'de kurulan Mercuryo, küresel bazdaBanking- and Crypto-as-a-Service, KYC, KYB, AML, KYC, KYB, AML, dolandırıcılık izleme gibi birçok hazır çözümler sunuyor. Simpledo ile iş birliği sayesinde Mercuryo, küresel hizmet ağını genişletmenin yanında Simpledo'nun Türkiye'deki kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılayacak güvenli ve kullanışlı bir kripto hizmeti sunmayı hedefliyor.

“Cüzdan Senin~Koin Senin!“söylemi ile yola çıkan Simpledo, kripto satın alımını ve takasını kolaylaştırmaya odaklanıyor. Bu kapsamda non-custodial (vesayetsiz) hizmet veren, müşteri fonlarını tutmayan, kullanımı kolay yeni web-platformu ile hizmet vermeyi amaçlıyor.

Kripto varlıkların alımını kolaylaştırıyoruz"

Mercuryo ile iş birliği yapmaktan heyecan duyduklarını ifade eden Simpledo CEO’su Murat Eren “Bu iş birliği Türkiye'de üst düzey bir kripto hizmeti sunmamızı sağlayacak. Kripto varlıkların geleceği temsil ettiğine inanıyoruz ve herkesin bu geleceğin bir parçası olmasını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.

Simpledo’nun Mercuryo aracılığıyla sunacağı hizmetler ile kullanıcılar klasik kripto borsalarına ihtiyaç duymadan kredi kartı ve banka kartı ile kolay ve güvenli bir şekilde (TRY, USD ve EUR gibi fiat para birimleri ile) kripto satın alabilecek ve anında kriptolarınınon-custodial (vesayetsiz)bir şekilde takas edebilecek.

"Türkiye'deki milyonlarca kişinin sorunsuz bir deneyim yaşamasını sağlayacağız"

Simpledo ile iş birliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Mercuryo CPO’su Andrey Ilinsky, "Küresel varlığımızı genişletmek ve Türkiye'deki müşterilerimize üst düzey all-in-one kripto çözümü sağlamak için Simpledo ile iş birliği yapmaktan heyecan duyuyoruz. Simpledo ile yaptığımız iş birliğimiz, Türkiye'deki milyonlarca kişinin sorunsuz bir deneyim yaşamasını sağlayacak ve herkesin kripto yolculuğuna başlamasını kolaylaştıracak" dedi.

Türkiye’de hizmet sunan Simpledo, Mercuryo'nun dünya çapındaki uzmanlığından faydalanacak ve Simpledo'nun tüm hizmetlerinin yasa ve yönetmeliklere uygun olmasını sağlayacak.

Mercuryo Hakkında

Mercuryo, hem fiat hem de kripto dünyasındaki firmalara tek bir API entegrasyonuyla erişilebilen çeşitli finansal hizmetler ve ürünler sunan küresel bir ödeme altyapısı platformudur. 2018'deki başlangıcından bu yana Mercuryo, BaaS, On-Off Ramps, Fiat PayIn-Out gibi çeşitli ürünlerle bütünsel bir fintech platformu hizmeti vermektedir. Trust Wallet, Ledger, Trezor, 1inch, Gate.io, Nexo, OKX, Bitcoin.com ve Bybit gibi sektörün önde gelen firmaları ile çalışmakta ve 200'den fazla kripto şirketiyle iş birliği bulunmaktadır.

Simpledo Hakkında

Simpledo Financial Technologies A.Ş., dijital varlıklar ekosisteminde hizmet veren, İstanbul merkezli, misyonu, kullanımı kolay, basit ve güvenli bir kripto ekosistemi oluşturarak kripto varlıkları herkes için erişilebilir kılmak olan bir fintech şirketidir.

"Cüzdan Senin~Koin Senin!" Simpledo, non-custodial (vesayetsiz) hizmet vermektedir.

Ayrıntılı bilgi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz www.simpledo.com.tr

Bu haber 304 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0