kayseri.net.tr

Şanlı Hilalimiz, Modern Teknoloji ile Entegre Edildi

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl ARGE Birimi Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre, gerçekleştirilen proje kapsamında çok farklı bir projeye imza atıldığı ifade edildi.

Şanlı Hilalimiz, Modern Teknoloji ile Entegre Edildi
06 Aralık 2023 - 20:45 - Güncelleme: 06 Aralık 2023 - 20:51
Yeniden Refah Partisi, İl Arge Birim Başkanlığından gelen açıklama şu şekilde; 
 
"Şanlı hilalimiz, modern teknoloji ile entegre edilerek kare koda dahil edildi. Bu önemli adım, milli sembollerimizi dijital dünyada güçlü bir şekilde temsil etme vizyonumuzun bir parçasıdır. Yapılan çalışmalarla elde edilen başarı, vatanseverliğimizi daha geniş kitlelere ulaştırmamıza olanak sağlayacak. Geleceğe yönelik adımlarımızla, milletimizin birliğini ve beraberliğini simgeliyoruz.



Yapay zeka teknolojileri kullanılarak şanlı hilalimizin kare koda entegre edilmesi, teknolojik ilerlemenin milli sembollerimizi güçlendirmedeki etkileyici bir örneğini sergiliyor. Yeniden Refah Partisi Kayseri İl ARGE Birimi, bu modern yaklaşımla milli değerlerimizi dijital dünyada daha etkin bir şekilde temsil etmeyi hedeflemektedir. Bu adım, geleceğin teknolojik dönemlerinde ulusal kimliğimizi sürdürme amacımıza vurgu yapmaktadır."
Bu haber 340 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Kenan Keleş
    4 ay önce
    Kayseri Yeniden Refah Partisi Arge Başkanımız Mustafa Ülker ve ekibine başarılar. Güzel gururlandıran bir çalışma olmuş.

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0