kayseri.net.tr

PROF. DR. AKALIN: ÜRETİMİ DESTEKLEMEK EKONOMİK KRİZDEN ÇIKIŞIN ANAHTARIDIR

PROF. DR. AKALIN: ÜRETİMİ DESTEKLEMEK EKONOMİK KRİZDEN ÇIKIŞIN ANAHTARIDIR Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Başkanı İsmail Akalın ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın'ı makamında ziyaret etti.

PROF. DR. AKALIN: ÜRETİMİ DESTEKLEMEK EKONOMİK KRİZDEN ÇIKIŞIN ANAHTARIDIR
20 Ekim 2023 - 14:08
PROF. DR. AKALIN: ÜRETİMİ DESTEKLEMEK EKONOMİK KRİZDEN ÇIKIŞIN ANAHTARIDIR
Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Başkanı İsmail Akalın ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın'ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında Uzunköprü UTSO Başkanı İsmail Akalın ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın'a hayırlı olsun dileklerini ve isteklerini dile getirerek, Akalın'dan destek talep etti.
"UZUNKÖPRÜ'NÜN SORUNLARI İLE İLGİLİ ÖNERİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM"
Milletvekili Prof. Dr. Akalın, Uzunköprü UTSO heyetine teşekkürlerini ileterek, "Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akalın ve yönetim kuruluna nazik ziyaretleri, kıymetli hediyeleri ve Uzunköprü'müzün sorunlarına çözüm üretmek adına verdikleri öneriler için ayrıca teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
Ziyaret sonunda heyet, Uzunköprü UTSO üyeleri tarafından üretilen ürünlerden oluşan bir sepeti Milletvekili Prof. Dr. Akalın'a takdim etti.
Bu haber 102 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0