kayseri.net.tr

Procenne En İyi İşyerleri Arasında!

Procenne En İyi İşyerleri Arasında!
20 Ekim 2023 - 15:35 - Güncelleme: 20 Ekim 2023 - 15:38

Procenne En İyi İşyerleri Arasında!

Procenne’in azimli, tutkulu 3 gencin yerli ve milli duygularla, yapılamayanı yapma motivasyonuyla yola çıkarak başlayan hikayesi, bugün 100’den fazla çalışanıyla birlikte heyecanla yazılmaya devam ediyor.

Procenne Digital Security, donanım ve yazılım ürünleriyle birlikte dijital güvenlik ekosistemine katkı sunmaya devam ediyor. Bu yolculuğunda Procenne’e “aşk” ile eşlik eden, “kıymetleri” olarak adlandırdıkları çalışanları, insanı merkezine alan, sürekli gelişim odaklı, ortak aklı, açık ve şeffaf iletişimi benimseyen bir kurumda aynı amaca kilitlenmiş yürekler ve zihinler topluluğu olarak dikkatleri çekiyor.

Çalıştığı süreyi hayatın kendisi olarak değerlendirip bu hayatın en iyi halini sunmayı hedefleyen Procenne, serüveninde Kincentric tarafından yürütülen Çalışan Bağlılığı ve Deneyimi Araştırmalarına dayanan 2023 Best Employers Programında Türkiye’nin En İyi İşyerleri arasında yer aldı.

Çalışanlarının görüşleriyle belirlenen araştırma sonucunda, Çalışan Bağlılığı yanında “Çeviklik, Bağlı Kılan Liderlik ve Yetenek Odağı” endekslerine göre, savunma sanayii ve yazılım sektörlerinde, Türkiye’nin En İyi İşyerleri arasında yer alan Procenne, yaptıkları başarılı işlerin yanı sıra çalışanına verdiği değerle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

İlk günkü değerlerine bağlı olarak yoluna devam eden Procenne’in “kıymetli” çalışanlarını tebrik ederiz.

Bu haber 129 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0