kayseri.net.tr

PEDALLAR DÜNYA BİSİKLETGÜNÜ İÇİN DÖNDÜ

PEDALLAR DÜNYA BİSİKLETGÜNÜ İÇİN DÖNDÜ
04 Haziran 2024 - 22:50
Tüm dünyada 3 haziran Dünya Bisiklet Günü olarak kutlanmakta.Bu vesileyle Kayseri’de bisiklet sporu üzerine faaliyette olan dernek ve topluluklar biraraya gelerek bu anlamlı günü hep birlikte kutladılar.Argos Bisiklet Derneği,Özgür Pedallar Bisiklet Topluluğu ve  Perşembe Akşamı Bisikletliler’in başı çektiği bisikletseverler bu günü çeşitli etkinliklerle kutladılar.

Bisikletseverlerin yoğun katılım gösterdikleri etkinlikte bir konuşma yapan Argos Bisiklet Derneği Başkanı Hamdi Yüksel “Bu akşam, toplumda bisiklete yönelik farkındalığı arttırmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bisikletli çevreyi seven insandır. Yakıt tüketmez, çevreyi kirletmez, sağlığını korur. Bu şekilde çevreye, vatanına, milletine çok büyük katkılar sağlar. Bisikletliler olarak hepimiz bu katkıları sağlamak için çalışıyoruz. Yaşasın bisikletliler” dedi. Konuşmanın ardından bisikletseverler, “Pedalla sağlıkla kal” “Arabadan in bisiklete bin” sloganları eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’ndan Millet Bahçesine kadar pedalladılar.

Millet bahçesinde düzenlenen imza gününde Argos Bisiklet Derneği üyesi İsmet Şeker “Yüzyılın Dervişleri” ,Rıfat Behram Soyuğur “Zinciri Oluşturan Baklalar” adındaki bisiklet üzerine olan kitaplarını okuyucularına imzaladılar.Etkinlik, Necmettin Işık’ın kanun dinletisiyle sona erdi.
 
Bu haber 135 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0