kayseri.net.tr

PANTUM & KABİM ANADOLU BAYİ BULUŞMALARI KAYSERİ'DE YAPILDI

PANTUM & KABİM ANADOLU BAYİ BULUŞMALARI KAYSERİ'DE YAPILDI
12 Kasım 2022 - 20:14
KAYSERİ- Kabim Elektronik Ltd. Şti. Bayii Kanal Yöneticisi Murat Çağlar, Anadolu Buluşmaları kapsamında Kayseri, Fier Life Center Toplantı Salonu’nda bir araya geldiği bayilerine hitaben yaptığı açıklamasında, ”Distribütörlüğünü yaptığımız ve Türkiye’de yerli üretimine hazırlandığımız, Çin menşeili lazer yazıcı markamız PANTUM ve diğer markalarımızın tanıtımı için, yerel bayilerimiz ile buluşmak, ürünlerimizi ve gelecek hedeflerimizi paylaşmak için, Kabim Anadolu bayi buluşmaları kapsamında burada, Kayseri’deyiz” dedi.



Hedeflerinin mevcut markalarını ilk sıralara taşımak olduğunun altını çizen Çağlar, “Kabim, 22 yıldır teknoloji alanında ülkemize hizmet vermektedir. Baskı, bilişim, sağlık teknolojileri alanında, 11 farklı marka ile özel müşterilere ve kamu kuruluşlarına hizmet vermektedir. Şirketimiz, SEIKO, PANTUM, JOLIMARK, POSTEK, PSI, POINTMAN, YUMİTE, G&G, SII, KIXX, BLUEKIXX markalarının temsilciliğini yapmaktadır. Türkiye’de şu anda aktif çalışan İki yüz bin adetin üzerinde baskı sistemleri cihazımıza, Türkiye genelinde 750 farklı iş ortağımız ile satış ve satış sonrası hizmet vermekteyiz. Şirketimiz taşıdığı markaları alanında hep ilk 5’e çıkarmayı başarmıştır. Bundan sonraki hedefi, markalarını ilk sıraya taşımak ve ülkemiz için değer üretmektir.



2023’te işimizi büyüterek, ülkemize ve insanımıza katkı sağlamak amacıyla, 2 aşamalı tanıtım çalışmamızı başlattık.
Tanıtım atağımızın 1.adımında, hedefi 1 milyon kişiye bire bir ürünlerimizi ve markalarımızı tanıtmak amacıyla, yerel iş ortaklarımız ile saha tanıtımları yapacağız. 2. adımda sanal dünyada 10 milyon kişiye dokunacak Dijital Tanıtımları yapacağız. Tanıtım çalışmalarımızı, birlikte yürüteceğimiz iş ortaklarımız ile 40 farklı ilde ‘’Anadolu Buluşmaları’’ adı altında bir araya gelerek hazırlıklarımızı ve ürünlerimizi, hizmetlerimizi gözden geçiriyoruz, paylaşıyoruz. Eksiksiz ürün gamı ve hizmetlerimiz oluşturarak, markalarımızı kullanacak müşterilerimize en iyi kullanım deneyimini yaşatmayı hedefliyoruz.



Şirketimiz, kendine ait olan, BLUEKIXX markası ile halen mobil baskı ürünleri alanında üretim yaparak, komşu ülkelere teknoloji ürünü ihraç etmektedir. Markamız ‘’BLUEKIXX ‘’ ile Sağlık Teknolojileri ve Bilişim teknoloji alanındaki yatırımlarımızı 2023’te geliştirmeyi planladık.
Bilişim ve sağlık teknoloji ürünlerine yatırım yaparak, Özellikle; Yaşlılarımıza, evde bakıma, tedaviye, takibe ihtiyacı olan insanlarımızın sağlık sistemine, akıllı cihazlar ile kolay ulaşılmasını sağlamak istiyoruz.
Hayatı kolaylaştıracak olan Akıllı Sağlık Teknolojilerini, insanımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.


 
Kabim, yerli yazıcı üretim hedefi ve akıllı sağlık ve bilişim sistemlerini geliştirmek amacıyla 2023 yılına hazırlanıyor. Anadolu Buluşmaları’na katılan iş ortaklarımız ile hedefimize daha güçlü ve heyecanlı adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.



HABER/ FOTOĞRAFLAR: Mehmet Fatih KAYMAZ






 
Bu haber 1007 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0