kayseri.net.tr

Octo ve Amavi Alaçatı Octo'da bir araya geliyor!

İstanbul’un önde gelen Michelin tavsiyeli restoranlarından Octo ve Alaçatı'nın sevilen lezzet durağı Amavi Alaçatı, 13-17 Kasım tarihleri arasında lezzet tutkunlarına unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Octo ve Amavi Alaçatı Octo'da bir araya geliyor!
08 Kasım 2023 - 09:56

Mutfağın Yıldızlarından Heyecan Verici İşbirliği: Octo ve Amavi Alaçatı 
                                                 Octo’da Bir Araya Geliyor!

 

İstanbul’un önde gelen Michelin tavsiyeli restoranlarından Octo ve Alaçatı'nın sevilen lezzet durağı Amavi Alaçatı, 13-17 Kasım tarihleri arasında lezzet tutkunlarına unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. 
 

Octo'nun usta şefi Murat Taşdemir ve Amavi Alaçatı'nın başarılı şefi Can Aras, ortak bir menüde buluşarak konuklarını, her iki restoranın enfes lezzetleriyle buluşturacaklar.

Özel menüde misafirleri, öncelikle içerisinde Patates Camı, İsli Midye, Borozan Mantarı Tozu bulunan Plastik Ada karşılayacak. Sonrasında ise, soğuk başlangıçlarda Yoğurt Kapsül, Levrek Ceviche, Uskumru Crudo ara sıcaklarda Izgara Ahtapot, ana yemekte Lagos ve tatlı seçeneğinde ise Beyaz Çikolata Çorbası bekliyor. 

Bu eşsiz işbirliğinde, her iki restoranın alanında uzmanlaşmış şefleri, deniz ürünlerinin eşsiz lezzetlerini bir araya getirerek konuklara unutulmaz bir lezzet şöleni yaşatacaklar. Konuklar, bu özel dönem boyunca deniz ürünlerinin en taze ve lezzetli halini deneyimleyecekler.

Octo ve Amavi Alaçatı'nın ahenkli lezzetleriyle donatılan bu özel menüyü, 13-17 Kasım tarihleri arasında Octo'dadeneyimleyebilirsiniz. 


***Tadım menüsü, 2 kişi için paylaşımlık olarak servis edilir. Şarap veya kokteyl eşlemesi ilave edilebilir.

Kişi başı 1.925  TL’dir. %10 servis bedeli dahil değildir.

Ayrıntılı Bilgi İçin;

Yöntem Communications 
Ahsen Çadırcıoğlu  ahsen@yontemcomm.com 05368665808 
Özlem Altay 
ozlem@yontemcomm.com 05332171716

 

 

JW Marriott İstanbul Bosphorus hakkında:

180 yıl önce İtalyan mimarlar tarafından inşa edilen ve önemli bir liman ticaret merkezi olan Veli Alemdar Han’ın tarihi dokusu korunarak restore edilmesi sonucu turizme kazandırılan JW Marriott Istanbul Bosphorus tarihi mimari ile bütünleşmiş, zamansız ve şık bir tasarıma ve dinlendirici renklere sahip 130 lüks misafir odası ve süitlerinde yer alan eşi benzeri olmayan İstanbul manzarası, kişiselleştirilmiş hizmetleri, restoranları, barları, spor salonu ve SPA merkezi ile kentin enerjisini, kültürünü ve tarihini yansıtıyor. 

Bilgi ve rezervasyon için lütfen https://www.marriott.co.uk/hotels/travel/istjb-jw-marriott-istanbul-bosphorus/ adresini ziyaret edin veya Instagram'da @jwmarriottistanbulbosphorus hesabını takip edin.


Bu haber 310 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0