kayseri.net.tr

MÜSİAD Türkiye'nin Gücü Ödülleri Sahiplerini Buldu

MÜSİAD Türkiye'nin Gücü Ödülleri Sahiplerini Buldu
13 Mayıs 2022 - 17:59 - Güncelleme: 13 Mayıs 2022 - 18:05
KAYSERİ/ İSTANBUL-  MÜSİAD'ın 32. Kuruluş yıl dönümü kapsamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen "Türkiye’nin Gücü Ödülleri" sahiplerini buldu.



MÜSİAD 32. Kuruluş Yıldönümü Kutladı

1990 yılında bir grup genç işadamının yüksek idealleri temelinde başlayan yolculuğumuz bugün 164 noktada varlık gösteren büyük bir sermaye platformu olmuştur.

32. yılını dolduran MÜSİAD’ın ilk kurulan şubesi olarak yıldönümünü kutlar, Derneğimizin, bu günlere gelmesinde katkı sunan üyelerimize şükranlarımızı sunarız.



MÜSİAD’dan Prof. Dr. Aykut Özdarendeli’ye Ödül
Dünyada koronavirus aşısı üreten, dokuz ülkeden biri yapan, küresel salgınla mücadelede umut olan, insanlık tarihine ülkemizin adını yazdıran, Turkovac aşısını geliştiren kıymetli bilim insanımız, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Aşı Araştırma ve Geliştirme Merkezi (ERAGEM) Müdürü Prof. Dr. Aykut Özdarendeli, "Akademinin Gücü Ödülü" ne layık görüldü.





Törende, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ "Basının Gücü Ödülü", Altınay Robot Teknolojileri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay "Dönüşümün Gücü Ödülü", Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek "Girişimin Gücü Ödülü", Altaca Çevre Teknolojileri ve Enerji Üretim AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alper Önoğlu "İklimin Gücü Ödülü", Kale Grup Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay "Kadının Gücü Ödülü", LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük "Markanın Gücü Ödülü", Dilruba Evleri Yardımlaşma Derneği Kurucusu Hatice Dilruba "Sosyal Sorumluluğun Gücü Ödülü" ve Tosyalı Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı da "Üretimin Gücü Ödülü"ne layık görüldü.



HABER: Mehmet Fatih KAYMAZ
 
Bu haber 720 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0