kayseri.net.tr

Muratbey Peynirleri Sosyal Medyada Üst Üste 5. Kez Altın Madalya Aldı

Muratbey Gıda; reklam, pazarlama ve pazarlama iletişimi alanlarında üretilen en başarılı işlerin yarıştığı Brandverse Awards'da, "Süt Ürünleri" kategorisinde bu yıl da Muratbey Peynir-Lezzetin Tarifi ile üst üste beşinci kez altın ödülü kazanarak, ulaşılması zor bir başarı elde etti.

Muratbey Peynirleri Sosyal Medyada Üst Üste 5. Kez Altın Madalya Aldı
23 Haziran 2023 - 16:01


Dijitaldeki en başarılı markaların sosyal medya performanslarının verilere dayalı ölçüldüğü Brandverse Awards 2023'te ödüller sahiplerini buldu. Eski ve yeni nesil tüm pazarlama, iletişim ve reklam çalışmalarıyla markaların dünyasına 360 derece kapsayıcı bir bakış sunan ve bu alanda Türkiye'nin en kapsamlı pazarlama ve pazarlama iletişimi yarışması olan Brandverse Awards'da Muratbey, veri analitiği dalında "Süt Ürünleri" kategorisinde üst üste 5. kez altın ödülün sahibi oldu. Deloitte Türkiye'nin de uzmanlığıyla dahil olduğu Brandverse Awards 2023'te, Türkiye'nin yerli peynir markası Muratbey, elde ettiği birincilikle sosyal medyadaki gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

 Muratbey, Dijital Platformlarda Sürekli Etkileşim Halinde

Deloitte Türkiye Danışmanlık Lideri Hakan Göl'den ödülü takdim alan Muratbey İletişim ve İş Geliştirme Direktörü Gülnur Uluğ, yaptığı açıklamada, üst üste beşinci kez altın ödülü kazanan bir marka olmanın gurur verici olduğunu belirterek şunları söyledi: "Brandverse Awards pazarlama, iletişim ve reklam çalışmalarıyla öne çıkan markaların sosyal medya performanslarını ölçen çok değerli bir organizasyon. Bizler Muratbey Lezzetin Tarifi başlığı altında yaptığımız birbirinden başarılı ve özgün içeriklerle gerek takipçi kitlemizi gerekse de etkileşim sayımızı önemli ölçüde ve istikrarlı bir şekilde artırdık ve üst üste 5. kez altın ödülün sahibi olduk. Bugüne kadar sosyal medyada videolarımız, influencer iş birliklerimiz, ülkenin kültürel kodlarına uygun hazırladığımız içeriklerimiz, önemli günlerde yaptığımız toplumsal paylaşımlarımız, sosyal medya yarışmalarımız, sağlıklı bilgi günleri, çevre ve sürdürülebilirlik çalışmalarımız gibi birçok paylaşımla tüm dünyadaki peynir severlerle buluşuyor, takipçilerimizle sıcak bağlar kuruyoruz. Sağlıklı nesillere katkı sağlamak adına hayata geçirdiği 'Doğru Beslen Mutlu Yaşa' projesinde Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu'nun desteği ile sağlık ve bağışıklık konularında farkındalık yaratan, bilgilendirici içerikler paylaşmaya devam ediyor ve Muratbey youtube kanalında doğru beslenmenin ve mutlu yaşamın ipuçlarını anlatıyoruz. Yaptığımız bu çalışmalarda tüm özverisiyle yanımızda olan sosyal medya ajansımız Aklı Fikri Reklam Ajansı Başkanı Sayın İlker Müftüoğlu'na ve bizlere ilgi duyan ve güvenen tüm değerli takipçilerimize teşekkür ediyoruz. Muratbey olarak önümüzdeki tüm işlerde mutlulukları çoğaltmaya, yaşama değer katmaya devam edeceğiz"

Yarışma kapsamında 50 bini aşkın marka hesabı incelendi 

Marketing Türkiye & BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen, tüm değerlendirme süreçlerine Deloitte Türkiye'nin uzmanlığıyla katkı sağladığı ve rekor bir başvurunun gerçekleştiği Brandverse Awards Ödül Töreni'nde, Sosyal Medya ve Dijital – SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri" bölümünde sosyal medyanın en başarılı markaları ödüllendirildi. Veri Ödülleri Bölümü için her yıl olduğu gibi bu yıl da 50 binden fazla sosyal medya marka hesabı SocialBrands Sosyal Medya Marka Endeksi'ne göre tamamen analitik olarak incelendi. 1 Nisan 2022-1 Nisan 2023 dönemini kapsayan değerlendirmede takipçi sayısı, takipçi artışı, paylaşılan ileti sayısı, ileti türleri, elde edilen etkileşim ve etkileşim türleri gibi birçok farklı veri ele alındı. Dijitaldeki en başarılı projeleri ve markaları yıllardır başarılı bir şekilde ödüllendirmeyi sürdüren Social Media Awards Turkey 2022 yılından itibaren Brandverse Awards kapsamında yer alıyor.

Bu haber 116 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0