kayseri.net.tr

MİSİLLEME ADI ALTINDA SOYKIRIM

TÜMGİAD TÜM GİRİŞİMCİ VE İŞ İNSANLARI DERNEĞİ Genel Başkanı İzzet Oben ÇÜRÜK, İsrail’in Filistin halkina uyguladığı vahşetle ilgili basın açıklamasında bulundu.

MİSİLLEME ADI ALTINDA SOYKIRIM
19 Ekim 2023 - 19:58
“Kendi halkı soykırıma uğramış bir devlet, onlarca yıldır Filistin halkına zulüm etmekte,topraklarından çıkartmakta,çocuk,yaşlı,kadın demeden katletmekte ! Bugün de okul demeden,ibadethane demeden,hastane demeden vahşete devam etmektedir..
Gözü dönen emperyalist güçler ve Siyonistler el ele vererek bir halka soykırım uyguluyor ve dünya bu katliama müdahale etmiyor.Bu vahşeti uygulayanlar ve destekleyenler tarihe çocuk katili ve savaş suçlusu olarak geçecektir. 
Kendi peygamberlerini bile öldürecek kadar yoldan çıkmış ve bu yüzden lanetmiş bir toplumun torunlarından Allah korkusuna sahip olmalarını beklemek,insanlık beklemek ne kadar doğru olur bilinmez ancak;  ellerine kan bulaşan ve bu vahşete ortak olan,devam etmesine çanak tutanlarından da bu yanlıştan biran evvel vazgeçmesi gerekir
TÜMGİAD AİLESİ olarak ;Filistin halkına bu vahşeti,bu soykırımı uygulayan ve destekleyenleri şiddetle kınar,Filistin halkının yaşadığı acılara ortak olduğumuzu bildiririz” 
Bu haber 192 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0