kayseri.net.tr

ÖNCELİKLİ GAYEMİZ, YAŞADIĞIMIZ KENTE KATKIDA BULUNMAK

ÖNCELİKLİ GAYEMİZ, YAŞADIĞIMIZ KENTE KATKIDA BULUNMAK
10 Mart 2023 - 15:39
MİMARİ BETON İŞLETMECİSİ YAŞAR BOZÇALI: ”ÖNCELİKLİ GAYEMİZ, YAŞADIĞIMIZ KENTE KATKIDA BULUNMAK”



KAYSERİ-
Gökkent Mahallesi 497. Sokak 27/A Melikgazi Kayseri adresinde 2020 yılından beri Mimari Beton unvanı ile faaliyet gösterdiğini belirten Mimari Beton İşletmecisi Yaşar Bozçalı, insanın yaptığı işinde yaşadığı şehre ve ülkesine katkıda bulunması gerektiğini kaydederek,” Rabbime şükürler olsun ki yaşadığımız şehre katkıda bulunmak için bütün gayretimizle hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.








İşyerinde satışını yaptığı ürünlerin tamamının kendi tasarımları olduğunu ve bütün tasarımların tescil belgelerinin alınmış olduğunun altını çizen Bozçalı,”Mimari Beton ürün çeşitlerinin çok olması ile yaşanabilir kentlere katkıda bulunmaya, müşterilerimizden aldığımız güç ile devam ediyoruz.





Faaliyet gösterdiğimiz iş alanında beton kent mobilyaları, park ve bahçe ekipmanları üretim sektöründe her zaman güvenilir bir firma olmak adına yasal mevzuat ve şartlara uymak, kaliteden ödün vermeden müşteri memnuniyetini esas alarak personel memnuniyetini maksimum seviyede tutarak ilerlemek, kalite düzeyini sürekli yükseltmek gayesindeyiz.





İş yaptığımız kurumlarda sağladığımız güvenin, büyük bir sermaye olduğunun bilincinde hareket ederek bu sermayeyi her geçen gün arttırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.



HABER/FOTOĞRAFLAR: Mehmet Fatih KAYMAZ

 
Bu haber 1156 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0