kayseri.net.tr

İzzet Öksüzkaya Hentbol'de Türkiye Dördüncüsü Oldu

İzzet Öksüzkaya Hentbol'de Türkiye Dördüncüsü Oldu
21 Nisan 2022 - 22:08
KAYSERİ- 10-16 Nisan 2022 tarihleri arasında Karabük’te yapılan kulüplü küçük erkekler hentbol Türkiye şampiyonası oynanan müsabakaların ardından sona erdi.

47 kulübün, 7 gün boyunca kıyasıya süren mücadelelerinin ardından sona eren şampiyonada Kayseri temsilcisi Kayseri, Melikgazi İzzet Öksüzkaya Orta Okulu Gençlik ve Spor Kulübü üçüncülük, dördüncülük karşılaşmasında Ankara TED takımına mağlup olarak Türkiye dördüncülüğünü elde etti. 



Melikgazi, İzzet Öksüzkaya Orta Okulu Gençlik Spor Kulübü Hentbol Antrenörü Ali Ulus, takımının Karabük’te 7 gün içerisinde oynadıkları 9 müsabakanın 7’sini kazandıklarını belirtti.



Maddi İmkansızlıklar Belimizi Büküyor
Kulüp olarak zor şartlarda ve maddi imkansızlıklarla hazırlandıkları kulüplü küçük erkekler hentbol Türkiye şampiyonasında disiplinli ve gayretli çalışmalarının sonrasında başarının elde edildiğini söyledi.
Ali Ulus, bundan sonraki hedeflerinin ise Mayıs ayı sonunda Sivas’ta yapılacak olan kulüplü yıldız erkekler hentbol Türkiye şampiyonasına hazırlanıp buradan da başarılı bir sonuçla Kayseri’ye dönmek olduğunu sözlerine ekledi.





Karabük, Yeni Mahalle Spor Salonu'nda oynanan kulüplü küçük erkekler Türkiye şampiyonası finali sonrasında takımların sıralaması şöyle oluştu:

1. İstanbul Beykoz Belediyesi GSK
2. Ankara Spor Toto SK
3. Ankara TED Ankara Kolejliler SK
4. Kayseri Melikgazi, İzzet Öksüzkaya Orta Okulu Gençlik ve Spor Kulübü
5. Bursa Nilüfer Belediye Spor Kulübü
6. Isparta Belediyesi Araştırma ve Geliştirme DSK
7. Bursa Beşevler GSK
8. Adana Seyhan Belediyesi SK



HABER/FOTOĞRAFLAR: Mehmet Fatih KAYMAZ








 
Bu haber 1239 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0