kayseri.net.tr

Lyonar Beauty Kaş Kirpik Bakım Yağı

"Kaş dökülmesini engellemenin yolları nelerdir?" diye soruyorsanız, yanıtı haberimizde!

Lyonar Beauty Kaş Kirpik Bakım Yağı
11 Haziran 2022 - 14:32 - Güncelleme: 11 Haziran 2022 - 14:40
Kaşlar yüzünüzde ifadenizi tamamlayan en öneli unsurdur. Yanlış kaş alma, stres gibi etmenler kaşlarınızın dökülmesine ve bir daha çıkmamasana neden olabilir. Bu nedenle kaş dökülmeleri çoğu insan için bir kabusa dönüşebilir. Kaş dökülmelerine karşı doğal yöntemlerle savaşabilirsiniz.
Kaş dökülmesi neden olur?
Kaşlar evrimsel süreçte hayatta kalmak için son derece önemli bir unsurdur. İfadelerimiz karşımızdakine tehlikeli olup olmadığımızı, dost mu yoksa düşman mı olduğumuzu anlatır. Günümüzde de kaşlar iletişimimizin en önemli parçalarıdan biridir. Peki kaş dökülmelerine neden olan şeyler nelerdir?Cilt problemleri: İltahabik cilt hastalıkları, sedef, egzama kaş köklerinize zarar verebilir bu da kaş dökülmesine neden olabilir. Bu hastalıkların tedavisinin ardından kaşlar yeniden çıkmaya başlayabilir.

Piercing: Kaş bölgesine yapılan piercing kaş köklerini öldürdüğü için bir süre sonra kaşlarınızda dökülme meydana gelebilir. Bu bütün kaşınızı dökmese de bölgesel bir dökülmeye sebep olur.

Hormonlar: Hamilelik, tiroid hastalıkları gibi durumlarda hormon dengesinin değişmesi kaşların dökülmesine neden olabilir.

Kaşları koparma: Kuaförde veya evde kaşlarınızın şeklini değiştirmek için yaptığınız uygulamalar da kaşlarınızın dökülmesine neden olabilir. Bazen kaşlar yanlış alındığında yeniden uzamaz ve bölgesel dökülmeler olabilir.

Stres: Her hastalığın sebebi olabilecek stres kaş dökülmelerine de sebebiyet verebilir.

Web Sitesi: www.lyonar.com 
İnstagram:
https://www.instagram.com/caspilife_official/
Bu haber 549 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0