Kayseri’nin damak tadında önemli yere sahip olan Osman Taştan’a bir ödül daha geldi.Bil Koleji tarafından üçüncü kez düzenlenen Altın Yonca Ödülleri’nin organizasyonunda Osman Taştan yılın en iyi şefi ödülüne layık görüldü.
Osman Taştan konu hakkında şu düşüncelerini bizimle paylaştı:”Yemek kültürü insan hayatında önemli yere sahiptir.Bir yemek o kişiye tat vermezse o yemeğin bir değeri olmaz.Ama ki bir yemeği usulüne uygun olacak şekilde lezzet bakımından kalitelendirirseniz o zaman yemeği yiyecek kişi hem o yemekten tat alır hem de o yemeğin tüketilmesinin devamlılığı sağlamış olursunuz.Diğer türlüsü,emeksiz yemekler tabiri yerindeyse talaş misali insana tat vermez.Emeği geçenlere,bana bu ödülü layık görenlere teşekkürler.”dedi.