kayseri.net.tr

KULÜPLÜ MİNİK ERKEKLER HENTBOL KAYSERİ BİRİNCİLİĞİNDE İZZET ÖKSÜZKAYA ŞAMPİYON OLDU

KULÜPLÜ MİNİK ERKEKLER HENTBOL KAYSERİ BİRİNCİLİĞİNDE İZZET ÖKSÜZKAYA ŞAMPİYON OLDU
10 Haziran 2024 - 18:46
KULÜPLÜ MİNİK ERKEKLER HENTBOL KAYSERİ BİRİNCİLİĞİNDE KUPA VE MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU

KAYSERİ- 2023-2024 hentbol sezonu kulüplü minik erkekler hentbol Kayseri birinciliği Talas Spor Salonu’nda oynanan müsabakaların ardından sona erdi.
08 Mayıs 2024 Çarşamba akşamı saat 17:15 de oynanan müsabaka ile başlayan kulüplü minik erkekler hentbol il birinciliği, 06 Haziran 2024 Perşembe günü oynanan final günü müsabakalarının ardından tamamlandı.



Turnuvaya kulüplü minik erkekler kategorisinde;
Melikgazi İzzet Öksüzkaya Orta Okulu Gençlik ve Spor Kulübü-A takımı, Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü, Talas Gençlik ve Spor Kulübü-A takımı, Melikgazi İzzet Öksüzkaya Orta Okulu Gençlik ve Spor Kulübü-B takımı ile Talas Gençlik ve Spor Kulübü-B takımları katıldı.





Turnuvada oynanan müsabakaların ardından sıralamaya giren kulüplere Talas Spor Salonu’nda düzenlenen törenle kupa ve madalyaları verildi.

Kulüplü minik erkeklerde sıralama şöyle oluştu;
Kayseri Şampiyonluğunu kazanan Melikgazi İzzet Öksüzkaya Orta Okulu Gençlik ve Spor Kulübü-A takımı 50 puana ulaştı.
İkinciliği elde eden Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü 46,5 puan elde etti.
Melikgazi İzzet Öksüzkaya Orta Okulu Gençlik ve Spor Kulübü-B takımı 24 puanla üçüncülüğe ulaştı. Turnuvada dördüncü olan Talas Gençlik ve Spor Kulübü-A takımı 23,5 puanda kaldı. Talas Gençlik ve Spor Kulübü-B takımı ise 5,5 puanla beşinciliği kazandı.  







Protokolün katılımı ile düzenlenen kupa ve madalya törenine;
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yakup Deliktaş, Hentbol Kayseri Temsilcisi Mehmet Fatih Kaymaz, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Spor Kulüpleri Müdürü Murat Yıldırım Bayazıt, İzzet Öksüzkaya Orta Okulu Müdür Vekili Mustafa Sağdıç, Spor A.Ş. Spor Kulüpleri Koordinatörü Çiğdem Kiraz Şahin, İzzet Öksüzkaya Orta Okulu Matematik Öğretmeni Şenay Ünal Çağlar, hentbol emektarı ve emekli öğretmen Alaattin Duman, kulüp temsilcileri, antrenörler, sporcular ve aileleri katıldı.






Turnuvanın sona ermesinin ardından açıklamalarda bulunan Hentbol Kayseri Temsilcisi Mehmet Fatih Kaymaz, 5 takımın katıldığı kulüplü minik erkekler hentbol birinciliğinin tatlı bir rekabet ile keyifli mücadelelere sahne olduğunu söyledi. Müsabakaların, 10 dakikalık 3 periyod sisteminde ve üç devreli lig statüsüne göre oynandığını hatırlatan Kaymaz, turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Talas İlçe Müdürlüğüne, kulüp yöneticilerine hentbol antrenörlerine, müsabaka gözlemcilerine, hentbol klasman ve il hakemlerine, sporculara ve ailelerine çok teşekkür etti.


Kulüplü minik erkekler hentbol il birinciliği günün anısına çektirilen fotoğrafların ardından sona erdi.



HABER/FOTOĞRAFLAR: Mehmet Fatih KAYMAZ
 
Bu haber 451 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0