kayseri.net.tr

KÜÇÜK KADINLAR HENTBOL MÜSABAKALARINDA ŞAMPİYON KAYSERİ GENÇLİK SPOR

KÜÇÜK KADINLAR HENTBOL MÜSABAKALARINDA ŞAMPİYON KAYSERİ GENÇLİK SPOR
16 Nisan 2024 - 00:17
KAYSERİ- 2023-2024 hentbol sezonu kulüplü küçük kadınlar hentbol Kayseri il birinciliği Talas Spor Salonu’nda oynanan müsabakaların ardından sona erdi.
  

12 Şubat 2024 Pazartesi akşamı oynanan müsabakalarla başlayan kulüplü küçük kadınlar hentbol Kayseri il birinciliğinde final müsabakaları 20 Nisan 2024 Cumartesi günü oynanacak müsabakalarla tamamlanacak.



KAYSERİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ İL BİRİNCİSİ OLDU
Talas Gençlik ve Spor Kulübü-A, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü, Kayseri Yeşilay Spor Kulübü, Talas Gençlik ve Spor Kulübü-B takımlarının mücadele ettiği kulüplü küçük kadınlar hentbol il birinciliğinde Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü şampiyonluğunu garantiledi.







Dört devreli lig usulüne göre oynanan müsabakalar neticesinde Kayseri Yeşilay Spor Kulübü ikinciliği, Talas Gençlik ve Spor Kulübü–A takımı üçüncülüğü, Talas Gençlik ve Spor Kulübü-B takımı ise dördüncülüğü elde etti.

Turnuvada sıralamanın belli olmasının ardından Talas Spor Salonu’nda kupa ve madalya töreni düzenlendi.



Törene
; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yakup Deliktaş, Hentbol Kayseri Temsilcisi Mehmet Fatih Kaymaz, emekli öğretmen ve hentbol emektarı Alaattin Duman, hentbol antrenörleri, sporcular ve hentbol severler katıldı. Katılan protokol tarafından ilk dört dereceyi elde takımlara madalya ve kupaları verildi, günün anısına çektirilen fotoğrafların ardından tören sona erdi.

 


Hentbol Kayseri Temsilcisi Mehmet Fatih Kaymaz, turnuva neticesinde Kayseri birinciliğini elde eden Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü takımının 20-24 Nisan 2024 tarihleri arasında Sivas’ta yapılacak kulüplü küçük kadınlar hentbol yarıfinal müsabakalarında Kayseri’yi temsil edeceğini söyledi.


HABER/FOTOĞRAFLAR: Mehmet Fatih KAYMAZ
 
Bu haber 492 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0