kayseri.net.tr

KARTAL DALYAN BALIK & ET RESTAURANT AİLELERİN TERCİH ETTİĞİ MEKAN OLDU

KARTAL DALYAN BALIK & ET RESTAURANT AİLELERİN TERCİH ETTİĞİ MEKAN OLDU
07 Mart 2023 - 19:38 - Güncelleme: 07 Mart 2023 - 21:37
KAYSERİ- Kayseri’nin en köklü balık yetiştiricisi ve satıcısı olan Kartal Dalyan Balık & Et Restaurantında zengin balık ve et çeşitleri misafirlerinin beğenisine sunulurken aynı zamanda aileler için sıcak ve huzurlu bir mekan imkanı sağlanıyor.



Mekanda tezgahtaki balık çeşitleri kömür ateşinde veya tavada pişirilip müşterilerine ikram ediliyor.

ZİYARETÇİLERİN TERCİH ETTİĞİ MEKAN 
Kartal Dalyan Balık & Et Restaurant, Kayseri’ye gelen ziyaretçilerin tercih ettikleri mekanların başında yer alıyor.



Hafta içi veya hafta sonu Türkiye’nin birçok ilinden Kayseri’ye ziyarete gelen ailelerin ilk tercihleri arasında yer alan Kartal Dalyan Balık & Et Restaurant’ta gelen misafirlerine en lezzetli balık ve et çeşitleri sunularak mekandan memnun ayrılmaları sağlanıyor.





Hafta sonu Elazığ’dan Kayseri’ye gelen Uzm. Dr. Ahmet Cihangiroğlu ailesi ile birlikte Kartal Dalyan Balık & Et Restaurant’ta yemek molası verdiklerini ve hazırlanan balık sofrasını ve sunulan hizmeti çok beğendiklerini ifade etti.



Ailenin en küçüğü Cemre Cihangiroğlu’da lezzetli balıkları yedikten sonra balık tezgahında yer alan balıklarla fotoğraf çektirmeyi unutmadı.




Kartal Dalyan Balık & Et Restaurant Mutfak Şefi Esat Akyıldırım'ın maharetli elleriyle hazırladığı; kaya levrek, çipura, hamsi, istavrit, çinekop, kalkan, palamut, uskumru ve keserbaş barbun gibi çeşitli deniz balıklarıyla hazırlanan leziz balık yemekleri misafirlerin beğenisine sunuluyor.





Kartal Dalyan Balık & Et Restaurant İşletme Müdürü Muammer Kaya ise haftanın 7 günü 08:00-22:00 saatlerinde hizmet verdiklerini kaydederek mevsimin son günlerinde bile en zengin balık çeşitlerini tezgahlarında bulundurduklarını söyledi.



HABER/FOTOĞRAFLAR: Mehmet Fatih KAYMAZ
 
Bu haber 1100 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0