kayseri.net.tr

HENTBOL'DE KULÜPLÜ MİNİK KADINLAR KUPALARINI ALDI

HENTBOL'DE KULÜPLÜ MİNİK KADINLAR KUPALARINI ALDI
01 Haziran 2024 - 20:21
KULÜPLÜ MİNİK KADINLAR HENTBOL KAYSERİ BİRİNCİLİĞİ TAMAMLANDI

KAYSERİ- 2023-2024 hentbol sezonu kulüplü minik kadınlar hentbol Kayseri birinciliği Talas Spor Salonu’nda oynanan müsabakaların ardından sona erdi.
08 Mayıs 2024 Çarşamba akşamı saat 16:00 da oynanan müsabaka ile başlayan kulüplü minik kadınlar hentbol il birinciliği, 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü oynanan final günü müsabakalarının ardından tamamlandı.





Turnuvaya
kulüplü minik kadınlar kategorisinde;

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü, Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü, Talas Gençlik ve Spor Kulübü-A ve Talas Gençlik ve Spor Kulübü-B takımları katıldı.

Turnuvada oynanan müsabakaların ardından ilk dört sıralamayı elde eden kulüplere Talas Spor Salonu’nda düzenlenen törenle kupa ve madalyaları verildi.







Kulüplü minik kadınlarda sıralama şöyle oluştu;

Kayseri Şampiyonu olan Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü 56,5 puan aldı.
İkinciliği elde eden Talas Gençlik ve Spor Kulübü A takımı 34,5 puan aldı.
Üçüncülüğü, elde eden Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü 26,5 puana ulaştı. Turnuvada dördüncü olan Talas Gençlik ve Spor Kulübü-B takımı ise 3 puan elde etti.



Protokolün katılımı ile düzenlenen kupa ve madalya törenine; Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cenani Ayaydın, Hentbol Kayseri Temsilcisi Mehmet Fatih Kaymaz, Spor A.Ş. Spor Kulüpleri Müdürü Murat Yıldırım Bayazıt, Spor A.Ş. Spor Kulüpleri Birim Sorumlusu Çiğdem Kiraz Şahin, Kayseri Jimnastik Spor Kulübü Başkanı Necati Coşkun, Hentbol İl Hakem Kurulu Üyesi Adnan Topçu, hentbol emektarı ve emekli öğretmen Alaattin Duman, kulüp temsilcileri, antrenörler, sporcular ve aileleri katıldı.







Turnuvanın sona ermesinin ardından açıklamalarda bulunan Hentbol Kayseri Temsilcisi Mehmet Fatih Kaymaz, 4 takımın katıldığı kulüplü minik kadınlar hentbol birinciliğinin şenlik havasında geçtiğini söyledi. Müsabakaların 10 dakikalık 3 periyod sistemine göre oynandığını hatırlatan Kaymaz, turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Talas İlçe Müdürlüğüne, kulüp yöneticilerine hentbol antrenörlerine, sporculara ve ailelerine çok teşekkür etti.





Kulüplü minik kadınlar hentbol il birinciliği günün anısına çektirilen fotoğrafların ardından sona erdi.



HABER/FOTOĞRAFLAR: Mehmet Fatih KAYMAZ
 
Bu haber 494 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0