kayseri.net.tr

Burhaneddin Çıtakoğlu, Hakk'a Yürüdü

Burhaneddin Çıtakoğlu, Hakk'a Yürüdü
05 Ocak 2022 - 23:42 - Güncelleme: 06 Ocak 2022 - 18:29
KAYSERİ- İhlas Kayseri Bölge Müdürlüğü eski çalışanı ve Hamidiye Su Kayseri Bayii İşletmecisi Burhaneddin Çıtakoğlu (45) Hakk’a yürüdü.



31 Aralık 2021 Cuma günü namaz için hazırlandığı sırada kalbine yenik düşen merhum Çıtakoğlu için 01 Ocak 2022 Cumartesi günü Hulusi Akar Camiiinde ikindi namazına müteakip bir cenaze töreni düzenlendi.



Kılınan cenaze namazına, İhlas Kayseri Bölge Müdürlüğü eski Temsilcilerinden Zeki Ruhlusaraç, Ak Parti Melikgazi eski İlçe Başkanı Sadi Köylü, Melikgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Karaköse, merhumun dayısı ve İhlas Vakfı eski Başkanı Mehmet Okyay, merhum Burhaneddin Çıtakoğlu’nun yurt dışında çalışan ağabeyi Hakan Çıtakoğlu, Ekrem Usta Adana Sofrası İşletmecisi Ekrem Toprak, Kartal Dalyan Balık Restaurant İşletme Müdürü Ömer Fener, Pera Water Su Arıtma Sistemleri İşletmecisi Murat Çağşırlı, İhlas Pazarlama Kayseri Bölge Müdürlüğü emekli personellerinden Ahmet Erkek, Ebubekir Özbek, Sacit Şişli, Rifat Hasyöre, çok sayıda işadamı, aile yakınları, arkadaşları ve sevenleri katıldı.



Merhum Çıtakoğlu’nun naaşı kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin duaları ve gözyaşları arasında Şehir Mezarlığındaki aile kabristanına defn edildi.








kayseri.net.tr
 internet haber sitesi adına bizlerde merhum Burhaneddin Çıtakoğlu’na Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı dileriz.



HABER/FOTOĞRAFLAR: Mehmet Fatih KAYMAZ

 
Bu haber 1747 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0