kayseri.net.tr

GÖLKÖY, HÜRRİYET ORTAOKULU FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

GÖLKÖY, HÜRRİYET ORTAOKULU FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
16 Haziran 2022 - 15:02
ORDU/GÖLKÖY-  Gölköy ilçesi Hürriyet Ortaokulu'nda 15 Nisan 2022 tarihinde 16 sınıfın katılımıyla düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvası sona erdi.



Final müsabakasına kadar tüm maçlarını Hürriyet Ortaokulu bahçesinde oynayan takımlardan 7/D ile 8/C sınıfı futbol takımları final müsabakasında Gölköy Halı Sahasında karşı karşıya geldi.



15 Haziran 2022 Çarşamba günü oynanan final müsabakası sonrasında mücadeleyi 8/C sınıfı, 7/D sınıfını 5-1 lik skorla mağlup ederek ilk kez düzenlenen sınıflararası futbol turnuvasının şampiyonu oldu.


Şampiyon Hürriyet Ortaokulu 8/C Sınıfı Takımı

Çocukların sportif  faaliyetlerle desteklenmesi amacıyla Hürriyet Ortaokulu Müdürü Aysun Acar başta olmak üzere okul yönetimi ve Beden Eğitimi Öğretmeni Şahin Salman’ın tertip ve organizasyon komitesinde görev olarak düzenlenen futbol turnuvasında heyecanlı ve keyifli anlar yaşandı.


Pandemi döneminde yaşanan olumsuz durumu en aza indirmek, öğrencileri sosyal anlamda desteklemek, fair play ruhunu çocuklara aşılamak, ahlaklı sportif zekaları güçlü bireyler yetiştirmek, sportif rekabeti çocuklarda uyandırmak amacıyla yapılan turnuvada öğrenciler doyasıya eğlendi.



Turnuva sonucunda birinci ve ikinciliği elde eden takım sporcularına düzenlenen törende; Gölköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Devrim Çelenk şampiyon olan 8/C sınıfı öğrencilerine, Hürriyet Ortaokulu Müdürü Aysun Acar’da ikinci olan 7/C sınıfı öğrencilerine madalyalarını takdim etti.



Gölköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Devrim Çelenk, bu tür turnuvaların çocukların birlik, beraberlik ve adil rekabet duygusunu geliştirdiğini söyledi.



Hürriyet Ortaokulu Müdürü Aysun Acar ise sportif etkinliklerin gerek okul gerek ilçe bazında yapılmasının önemli olduğunu vurguladı. Acar, turnuvada emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmeni Şahin Salman’a ve diğer öğretmenlere teşekkür etti.
Acar, sınıflar arası futbol turnuvasına katılan öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.



HABER: Mehmet Fatih KAYMAZ

 
Bu haber 1378 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0