kayseri.net.tr

Girişimlerde Markalaşma Etkinliği

Bir girişimin sürdürülebilirliğini, büyümesini ve dönüşümünü sağlayan temel faktör olan “markalaşma” ana temasıyla 29 Kasım 2023 Çarşamba günü 19:30 – 21:30 saatleri arasında Collective Design Base’de “Girişimlerde Markalaşma Etkinliği” gerçekleştirilecek. Startup kurucularını, girişimcileri ve sektör profesyonellerini buluşturmayı hedefleyen etkinlik; Branding Türkiye ve Collective Idea organizasyonuyla düzenlenecek.

Girişimlerde Markalaşma Etkinliği
29 Kasım 2023 - 11:15

Kişisel, kamusal ve kurumsal her işletme için hayati önem taşıyan “markalaşma” ana temasıyla 29 Kasım Çarşamba günü “Girişimlerde Markalaşma Etkinliği”  gerçekleştirilecek. Branding Türkiye ve Collective Idea organizasyonuyla Collective Design Base‘de düzenlenecek olan etkinlikte markalaşma kavramına dair merak edilenler, uzman isimlerin aktaracakları bilgilerle yanıt bulacak.

Girişimlerde Markalaşma Etkinliği

Bir girişimin sürdürülebilirliğini, büyümesini ve dönüşümünü sağlayan temel faktörlerden biri olan “markalaşma” sadece kurumsal işletmeler için değil startup’lar ve girişimler için de büyük önem taşıyor.

Peki girişimler bu süreçte hangi markalaşma tekniklerini uygulamalı? Girişimlerin dijital markalaşma stratejisi kurgularken dikkat etmesi gerekenler neler? Bir girişim büyüme pazarlamasına hangi aşamada ihtiyaç duyar? Tüm bu sorular ve çok daha fazlası 29 Kasım 2023 tarihindeki “Girişimlerde Markalaşma” etkinliğinde yanıt bulacak!

Etkinlik süresince markalaşmaya dair merak edilenler Mürsel Ferhat Sağlam (Branding Türkiye – Founder) ve Veli Bahçeci (Roiva – Ceo / Founder) tarafından yanıtlanacak. Collective Idea Kurucusu Reşat Gökay Çelik‘in moderatörlüğünü yapacağı etkinlik, İstanbul’daki Collective Design Base‘de gerçekleşecek.

Etkinlik Detayları

Girişim ekosistemine ilk adımınızı atabileceğiniz veya deneyiminizi ilerletebileceğiniz kolektif yapıya sahip bir oluşum olan Collective Idea ile bütünleşik pazarlama ve iş – ekonomi mecrası Branding Türkiye‘nin organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan Girişimlerde Markalaşma etkinliğine dair detaylar şöyle;

Organizasyon: Branding Türkiye & Collective Idea

Tarih / Saat   : 29 Kasım 2023 / 19:30 – 21:30

Mekan            : Collective Design Base

Adres             : Hamiyet Sokak No:17/A Kadıköy /İSTANBUL

Ücret              : Etkinlik ücretsizdir.

  • Kayıt zorunludur.
  • Kontenjan sınırlıdır.

______________________________________

Branding Türkiye I Hakkında

3F Fenomeni ve 360 derece içerik stratejileriyle faaliyetlerine devam eden bir bütünleşik pazarlama ve iş-ekonomi mecrası olan Branding Türkiye, bütünleşik pazarlamaya dair tüm olguların akademisyenler ve sektör profesyonelleri tarafından değerlendirildiği, dijitalin dinamiklerine uygun bir yayın politikasına sahip, fayda ve farkındalık odaklı yeni nesil bir mecradır.


Bu haber 150 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0