kayseri.net.tr

Gebrüder Weiss, yeni Air & Sea Türkiye Ülke Müdürünü atadı

Gebrüder Weiss, yeni Air & Sea Türkiye Ülke Müdürünü atadı
17 Ağustos 2023 - 08:55
 

Emre Öztekin Türkiye'deki ihracat ve ithalat pazarları hakkında kapsamlı bilgi birikimine sahip, hava taşımacılığında uzun yıllara dayanan deneyimiyle önemli projelere imza attı.

İstanbul / Lauterach, 17 Ağustos 2023. Emre Öztekin Gebrüder Weiss Türkiye'nin Air & Sea bölümünün yeni Ülke Müdürü olarak atandı. Çiler Keskinel'in Türkiye'de geçirdiği dört başarılı yılın ardından sene sonunda Gebrüder Weiss'ın ABD ofisine geçmesiyle birlikte kendisinden Ülke Müdürü görevini Emre Öztekin devralacak. Öztekin, yeni görevinde Gebrüder Weiss'ın ülke genelindeki hava ve deniz yolu taşımacılığı faaliyetlerini geliştirmekten sorumlu olacak. İstanbul'da yaşayan 40 yaşındaki yeni Ülke Müdürü, Gebrüder Weiss Güney Avrupa Air & Sea Bölge Müdürü Wolfgang Graf ile çalışacak.

 

Emre Öztekin, bugüne kadar kariyerinde edindiği geniş bilgi birikimi ve sektöre olan hakimiyetiyle birlikte yeni görevine başlayacak. Uluslararası anlamda önemli faaliyetleri olan şirketlerde kariyer adımlarını tırmanan Öztekin, son görevinde Türkiye'nin de içinde yer aldığı Ortadoğu ve Afrika bölgesinin Sağlık Sektörüne dair hava yolu taşımacılığı faaliyetlerinden sorumluydu.

 

Emre Öztekin: "Türkiye'deki lojistik pazarında görülecek büyümeye dair tahminler ümit vaadediyor. Avrupa ve Asya arasındaki taşımacılık koridorunda yer alan ülkemizin jeopolitik konumu, pazarın büyüme olasılığını daha da artırıyor. Değerli ekip arkadaşlarımızın katkıları ışığında, Havayolu & Denizyolu taşımacılığı çözümlerimiz ile Gebrüder Weiss markasının Türkiye'de daha da güçlü yer edinmesini sağlayacağız. Lokal bölgelerimizdeki uzman arkadaşlarımızla müşterilerimize butik hizmet vermek önceliğimiz. Türkiye'deki başlıca faaliyetlerimiz olan hava ve deniz yolu taşımacılığı, önemli lokomotifimiz olan Karayolu hizmetlerimizle birlikte ihracat ve ithalatçılarımıza fayda sağlayacak."

 

Gebrüder Weiss, 2012'den bu yana Türkiye'de faaliyet göstermekte. İstanbul ve İzmir'in yanı sıra Mersin'in Akdeniz limanında ofisi bulunan şirket, hava ve deniz yolu taşımacılığı hizmetleri veriyor. Aynı zamanda kombine kara yolu taşımacılığında köklü bir deneyime sahip; depo lojistiği ve gümrük hizmetleri de verilen hizmetler arasında. Özellikle 2022 yılında Mersin ofisinin açılışı, Avrupa ve Asya kıtaları arasındaki kapı olan Türkiye'nin bu konumunu daha da güçlendiriyor.

Gebrüder Weiss Hakkında
Lauterach (Avusturya) merkezli Gebrüder Weiss Holding AG, yaklaşık 8.400 çalışana ve 180 şirket dahilinde şubeye sahip, dünya çapında faaliyet gösteren tam kapsamlı bir lojistik hizmet uzmanıdır. Şirket en son 3 milyar Euro tutarında yıllık ciroya ulaşmıştır (2022). Portföyünde taşıma ve lojistik çözümleri, dijital hizmetler ve tedarik zinciri yönetim sistemleri bulunmaktadır. Dijital ve fiziki yetkinliklerin bu kombinasyonu, holdinge müşteri ihtiyaçlarına hızlı ve esnek şekilde cevap verme imkanı sağlamaktadır. Taşımacılık sektöründe tarihi 500 seneden önceye dayanan aile şirketi, birçok ekolojik, ekonomik ve sosyal önlemle bugün de sürdürülebilir yönetim açısından lider olarak görülüyor.

Bu haber 155 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0