kayseri.net.tr

GardenStyle Fuarı İle Hayaller Gerçek Oluyor

-- Türkiye'de ilk kez kırsal yaşam tarzı fuarı yapılıyor. Fuarda kent çevresinde gelişen bahçeli evler, daha geniş çeperlere yayılan hobi çiftlikleri ve bunlara yönelik ekipmanlar aynı çatı altında buluşuyor.

GardenStyle Fuarı İle Hayaller Gerçek Oluyor
10 Ocak 2024 - 09:30
-- Türkiye'de ilk kez kırsal yaşam tarzı fuarı yapılıyor. Fuarda kent çevresinde gelişen bahçeli evler, daha geniş çeperlere yayılan hobi çiftlikleri ve bunlara yönelik ekipmanlar aynı çatı altında buluşuyor.

-- Gardenstyle, adeta çiftlik tarzı kırsal yaşamın sembolü olan at ile ilişkili olarak 6. Kez yapılacak At ve Binicilik Fuarı EQUIST İstanbul Horse Show ile paralel düzenleniyor.

Türkiye'de ilk kez düzenlenen, şehir merkezinde yaşama alternatif, bahçeli evler ve çiftlik yaşamına odaklanan "Doğada Yerleşik Yaşam, Hobi Çiftçiliği ve Bahçe Ekipmanları Fuarı Gardenstyle", 30-31 Mayıs 1 Haziran tarihlerinde Yenikapı'da bulunan Avrasya Gösteri Merkezi'nde kapılarını açıyor. "Bu fuar ile kent yaşamının karmaşasında yorulmuş kitlelerin hayallerini süsleyen, doğayla iç-içe bahçeli evler ve çiftlik yaşamına ilişkin tüm gereksinimler gün yüzüne çıkacak." diyen EKO Fuarcılık Fuarlar Müdürü Namık Sarıgöl; "Gardenstyle, bir yönü ile enerjisinden suyuna, sebzesinden gübresine kendi kendine yeten belgesel tadında bir hayatın şifreleri önerirken bir diğer taraftan da mevcut bahçeli evlerimiz hatta balkonlarımızda doğa ile nasıl kucaklaşırız sorusuna cevap bulmak için kurgulandı," şeklinde konuştu. Sarıgöl daha sonra şunları söyledi:

"Gardenstyle bir yaşam tarzı fuarı. Kentleşme ve modern yaşam koşulları, kırsal hayata olan özlemi artırıyor. Yaşam alanları kent dışına kayarken, bahçeli evler yaygınlaşıyor. Şehrin telaşlı yaşam tarzından, sürekli gürültüsünden, sonsuz kalabalığından uzaklaşmak, huzurlu, dingin ve sağlıklı bir yaşama adım atmak için insanlar bütçelerine göre yatırım yaparak kendilerine daha fazla zaman ayırmaya çalışıyor.

Temiz hava, doğaya yakınlık, organik beslenme ve az stres cazip olmakla birlikte, yeni yaşam tarzı yeni gereksinimler doğuruyor. İhtiyaç duyulan bir ev, içinde ahır ve kümes bulunan minik bir çiftlik hatta bahçeye kurulacak kış bahçesi bile önce doğru yer seçimi ve ardından inşaat ile başlıyor, kullanılacak ekipmanlardan, çevre düzenleme veya peyzaja, birlikte yaşayacağınız hayvan dostlarınızın bakımından su ve enerji temini ile depolamasına kadar pek çok alana yayılıyor.

Tüm gereksinimleriniz ile ilgili ayrıntılara aynı çatı altında ulaşabilmeniz için GardenStyle Doğada Yerleşik Hayat, Hobi Çiftçiliği ve Bahçe Ekipmanları Fuarını ziyaret etmek gerekli ilk adım olacak. Equist 6. Uluslararası At ve Binicilik Fuarı ile eş zamanlı olarak açılacak olan GardenStyle doğa dostlarını bir araya getirecek."

GardenStyle – Doğada Yerleşik Yaşam, Hobi Çiftçiliği ve Bahçe Ekipmanları Fuarı

GardenStyle – Doğada Yerleşik Yaşam, Hobi Çiftçiliği ve Bahçe Ekipmanları Fuarı, 30-31 Mayıs-1 Haziran 2024 tarihleri arasında Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Doğa ile iç içe yaşamak isteyenlerin küçük balkonlar veya kendi bahçelerinde başlayıp, kırsalda sahip olacakları bir çiftlik evine kadar giden süreçteki ihtiyaçları GardenStyle katılımcıları tarafından sergilenecek. Yapılar, araçlar, bitkiler, sebze ve meyve ile çiftlik hayvanlarının temini, bakımı, barınması, peyzaj, dekorasyon, enerji ve su temini ile doğal beslenmeye yönelik ürün ve hizmetleri aynı çatı altında buluşturacak olan GardenStyle büyük bir ihtiyaca cevap verecek.

Bu haber 189 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0