kayseri.net.tr

FANTA FEST COŞKUSU KAYSERİ'DE

Fanta Fest Coşkusu Kayseri’de

FANTA FEST COŞKUSU KAYSERİ'DE
28 Ağustos 2023 - 16:05

Fanta Fest, geçen senenin ardından gençlere müzik ve eğlence dolu renkli bir dünya sunmaya devam ediyor. 16 Ağustos’ta Bursa’da başlayacak olan festivalde Edis, Ceza ve Güneş ile gençler yazın keyfini doyasıya çıkartacak.
Fanta Fest, 31 Ağustos’ta da Kayseri Kadir Has Stadyumu Otoparkı’nda gerçekleşecek.
Fanta Fest, aynı zamanda Türk Eğitim Vakfı (TEV) aracılığı ile depremden etkilenen 200 lise ve üniversite öğrencisine burs desteği de sağlayacak.
Geçtiğimiz yıl 10 ilde 275 bin izleyici ile buluşan Fanta Fest, bu yaz “Bize Bunlarla Gel sloganıyla”  müzik ve eğlenceyi Türkiye’nin dört bir yanına Edis, Güneş ve Ceza ile taşıyacak.  Ünlü sanatçılar Edis, Ceza ve Güneş’in sahne alacağı Fanta Fest’in yedinci durağı 31 Ağustos Perşembe günü Kayseri olacak.
16 Ağustos - 6 Eylül tarihleri arasında toplam 10 şehirde yüz binlerce müzikseverin katılımıyla gerçekleşecek olan Fanta Fest, müzik ve eğlenceyle dolu programı ile gençleri eşsiz bir festival deneyimi altında buluşturacak. 
Fanta Fest’in merakla beklenen rotası belli oldu
Türkiye’nin sevilen sanatçıları Edis, Güneş ve Ceza’nın festival katılımcılarını şarkılarıyla müziğe doyuracağı Fanta Fest, Bursa sonrasında sırasıyla İzmir(19 Ağustos), Denizli(21 Ağustos), Antalya (23 Ağustos), Adana (26 Ağustos), Gaziantep (29 Ağustos), Kayseri(31 Ağustos), Samsun (2 Eylül), Ankara (4 Eylül) ve Kocaeli (6 Eylül) illeriyle devam edecek.   
Fanta Fest bileti Daha Daha’da 
Daha Daha uygulamasında biriken 2.000 Fanta puanla bilet kazanma fırsatını yakalayan herkese açık olacak Fanta Fest; müzik,eğlence ve atıştırmalık dünyasını gençlerle interaktif şekilde buluşturacak.
Fanta Fest, bu sene ayrıca Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliğiyle depremden etkilenen 200 lise ve üniversite öğrencisine burs desteği sağlayacak.

 

İller

Festival Alanı

Tarih

BURSA

Yunuseli Havaalanı

16 Ağustos

İZMİR

Gündoğdu Meydanı

19 Ağustos

DENİZLİ

Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Yerleşkesi

21 Ağustos

ANTALYA

AntalyaSpor Stadyumu Otoparkı

23 Ağustos

ADANA

M1 AVM Otoparkı

26 Ağustos

GAZİANTEP

Gaziantep Üniversitesi Stadyumu

29 Ağustos

KAYSERİ

Kadir Has Stadyumu Otoparkı

31 Ağustos

SAMSUN

Batıpark

2 Eylül

ANKARA

Cer Modern Otoparkı

4 Eylül

KOCAELİ

Outlet Center Otoparkı

6 Eylül

 


Coca-Cola Hakkında:
Coca-Cola Şirketi (NYSE:KO), ürünleri 200’den fazla ülke ve bölgede satılan bir içecek şirketidir. Gazlı içecek markaları portföyümüz Coca-Cola, Sprite ve Fanta’yı içermektedir. Su, spor içeceği, kahve ve çay markalarımız arasında Dasani, Smartwater, Vitaminwater, Topo Chico, Powerade, Costa, Georgia, Gold Peak, Honest ve Ayataka bulunmaktadır. Beslenme, meyve suyu, süt ürünleri ve bitkisel içecek markalarımız Minute Maid, Simply, Innocent, Del Valle, Fairlife ve AdeS’i içerir. İçeceklerimizdeki şekeri azaltarak pazara yenilikçi yeni ürünler sunmak için portföyümüzü sürekli dönüştürüyoruz. Değer zincirimiz genelinde su ikmali, ambalaj geri dönüşümü, sürdürülebilir kaynak sağlama uygulamarı ve karbon emisyonlarını azaltarak insanların yaşamlarını, toplumları ve gezegeni olumlu yönde etkilemeye çalışıyoruz. Şişeleme sürecindeki ortaklarımızla birlikte 700.00’den fazla kişiyi istihdam ederek dünya çapındaki yerel sivil toplum kuruluşlarına destek oluyoruz. Daha fazla bilgi almak için www.coca-colacompany.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Şirketimizi Twitter, Instram, Facebook ve LinkedIn’da takip edebilirsiniz.
 
Bu haber 438 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0