kayseri.net.tr

"Evlilik Hayalleriniz için Evlilik Festivali" Kumsmall AVM'de Sizi Bekliyor!

Bu Mayıs ayında, evlilik hazırlığı yapan çiftler için kaçırılmayacak bir etkinlik Kumsmall Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşiyor. "Evlilik Hayalleriniz İçin Evlilik Festivali" adı altında düzenlenecek bu özel festival, 16-19 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Fermina Mobilya'nın da aralarında bulunduğu sektörün önde gelen markaları, mobilya ve ev dekorasyonu alanındaki en şık ve modern tasarımlarını sergileyecek.

"Evlilik Hayalleriniz için Evlilik Festivali" Kumsmall AVM'de Sizi Bekliyor!
14 Mayıs 2024 - 11:23 - Güncelleme: 14 Mayıs 2024 - 11:38

Fermina Mobilya ile Ev Dekorasyonunda Şıklık ve Konfor

Festivalin gözde katılımcılarından Fermina Mobilya, benzersiz tasarımlarıyla evlilik hazırlığındaki çiftlere ilham kaynağı olacak. Festival süresince, Fermina Mobilya’nın en yeni koleksiyonlarını keşfetme ve festival özel indirimlerinden yararlanma fırsatını bulacaksınız. Kalite ve estetiği ön planda tutan Fermina Mobilya, her zevke uygun mobilya seçenekleri sunarak yeni yuvaların temellerini atmaya yardımcı olacak.

Etkinlik Ayrıntıları

Tarih: 16-19 Mayıs 2024
Yer: Kumsmall Alışveriş Merkezi, Büyük Salon
Saat: 10:00 - 22:00

Festival boyunca, dekorasyon dünyasından uzman isimler tarafından düzenlenecek seminerler ve atölye çalışmaları, çiftlere evlerini dekore etme konusunda değerli bilgiler sunacak. Bu etkinliklerle birlikte, çiftler kendi zevklerine ve tarzlarına uygun bir ev ortamı yaratmanın ipuçlarını öğrenecekler.

Fermina Web Sitesi: www.ferminamobilya.com.tr

Fermina 360 Derece Gezi : https://app.360gez.com/tr/tour/fermina-kumsmall

Kumsmall AVM ve Fermina Mobilya, başta evlilik hazırlığındaki çiftleri ve tüm müşterilerini bu özel etkinliğe katılmaya davet ediyor. Etkinlikle ilgili daha fazla bilgi ve detaylı program için Kumsmall AVM’nin web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

 

 


Bu haber 526 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0