kayseri.net.tr

DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇI ANTONİS REMOS, MGALLERY THE BODRUM HOTEL YALIKAVAK'A GELİYOR

Dünyaca ünlü Yunan sanatçı Antonis Remos, 1 Temmuz Cumartesi günü MGALLERY THE BODRUM HOTEL YALIKAVAK’ta sahne almaya geliyor.

DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇI ANTONİS REMOS, MGALLERY THE BODRUM HOTEL YALIKAVAK'A GELİYOR
16 Haziran 2023 - 15:24

Hem Türkiye’de hem dünyada dinlenme rekorları kıran sanatçı Antonis Remos, bayramın son günü 1 Temmuz’da, nefes kesen manzarası ile Bodrum’un en güzel lokasyonlarından birisine sahip olan MGALLERY THE BODRUM HOTEL YALIKAVAK ev sahipliğinde, müzik severler ile buluşacak. Hem Türkiye’den hem de yurtdışından pek çok misafirin katılımı beklenen konser, 
otelin açık alanında, deniz kenarına özel olarak kurulacak sahnede sanatçı Remos’un sevilen şarkıları eşliğinde görsel bir şölen tadında geçecek. 

Hotel Molitor Paris, INK Hotel Amsterdam, İngiltere’de Queens Hotel Cheltenham, Santa Teresa Hotel Rio de Janeiro, Avustralya’da Hotel Lindrum Melbourne, Tayland’da Muse Bangkok Langsuan ve Vietnam’da Hotel des Arts Saigon gibi dünyaca ünlü otellerin de içerisinde bulunduğu 
34 ülkede 107 oteli ile hizmet veren MGallery Hotel Collection, dünyanın dört bir yanında benzersiz yapıları özenle seçerek, unutulmaz anların yaşandığı yerler haline dönüştürüyor. MGallery Hotel Collection’ın Bodrum’da yer alan MGALLERY THE BODRUM HOTEL YALIKAVAK markası ev sahipliğinde gerçekleşecek olan ve global çapta misafir ağırlanacak olan etkinlik, Accor All Live Limitless sponsorluğunda gerçekleşecek. 

Müzik ziyafeti yaşanacak unutulmaz bir gece için yerinizi ayırtmayı unutmayın
Bu haber 100 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0