kayseri.net.tr

Dijital Markalaşma Sohbetleri Dijital Platformlarda Yayınlandı!

Dijital markalaşma ana temasına sahip ilk ve tek podcast serisi olma özelliği taşıyan Dijital Markalaşma Sohbetleri dijital platformlarda ücretsiz erişime açıldı.

Dijital Markalaşma Sohbetleri Dijital Platformlarda Yayınlandı!
20 Haziran 2023 - 19:57

Son yılların popüler içerik trendi olan podcast, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Çeşitli kategorilerde ve konseptlerde yayınlanan podcast serileri; Spotify, Apple Podcast, YouTube Podcast ve Google Podcast gibi dijital platformlarda yayınlanarak dinleyiciyle buluşuyor. İçerik üreticileri ve markalar, yeni medyanın sesli içerik boyutunu temsil eden podcast yayıncılığı konusunda planlamalar yaparken, bu alanda önemli aksiyonlar gerçekleştiren Branding Türkiye, geçtiğimiz günlerde ise Dijital Markalaşma Sohbetleri’ni duyurdu.

Dijital Markalaşma Sohbetleri Dijital Platformlarda

Yeni nesil, bütünleşik, multidisipliner ve sürdürülebilir bir kavram olan dijital markalaşma kavramı ile ilgili ilk ve tek olma özelliği taşıyan Dijital Markalaşma Sohbetleri, Branding Türkiye himayesinde hazırlandı. Dijital Markalaşma Uzmanı, Akademisyen, Mentör ve Yazar Mürsel Ferhat Sağlam’ın hazırlayıp sunduğu Dijital Markalaşma Sohbetleri “Merhaba” adını taşıyan tanıtım bölümü dahil toplam 7 bölümden oluşuyor.

İşte serinin tüm bölümleri:

Tanıtım          : Sıfır Noktası: Merhaba

Bölüm – 1      : Dijital Markalaşma Nedir? Tarihçesi, Tanımı Ve Kapsamı

Bölüm – 2      : Dijital Markalaşmanın Önemi Ve Unsurları

Bölüm – 3      : Dijital Markalaşma Nasıl Uygulanır?

Bölüm – 4      : Dijital Markalaşma Odağında Bütünleşik Pazarlama

Bölüm – 5      : Dijital Markalaşma Eğitimi Nedir?

Bölüm – 6      : Dijital Markalaşma Her Şeyi Nasıl Değiştirdi?

Dijital Markalaşma Sohbetleri’ni tüm dijital müzik ve video platformlarında dinleyebilir, ayrıca seriyi sosyal medyada takip ederek hediye kitap kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Mikrositeyi buradan ziyaret edebilirsiniz.

Dijital Markalaşma Sohbetleri Hakkında

Yeni nesil, bütünleşik, multidisipliner ve sürdürülebilir bir kavram olan “dijital markalaşma” ile ilgili bir ilk olan ve Dijital Markalaşma Sohbetleri adını taşıyan bu mini podcast dizisi; kavrama dair akademik yani teorik, sektörel yani aktüel bilgi aktarımı ve deneyim paylaşımı misyonuyla hazırlandı. “Dijital Markalaşma”yı kavramsallaştırarak iletişim ve pazarlama literatürüne kazandıran Dijital Markalaşma Uzmanı, Girişimci, Yazar, Akademisyen ve Mentör Mürsel Ferhat SAĞLAM tarafından hazırlanıp sunulan ve tanıtım bölümü dahil toplam 7 bölümden oluşan Dijital Markalaşma Sohbetleri, Branding Türkiye himayelerinde ve Hani Kurumsaldık sponsorluğunda hazırlanarak Spotify ve YouTube başta olmak üzere tüm dijital müzik ve video platformlarında ücretsiz erişime açıldı!

Bu haber 157 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0