kayseri.net.tr

DİJİTAL DÜNYA KADINLARI '2024

TBD/Global.net işbirliği ili ebu yıl 5.si düzenlenen "Dijital dünya Kadınları" etkinliği sona erdi. Etkinliğe Türkiye'nin her yerinden yoğun katılım gerçekleşti.

DİJİTAL DÜNYA KADINLARI '2024
06 Mart 2024 - 10:36 - Güncelleme: 06 Mart 2024 - 10:52
TBD/Global.net işbirliği ili ebu yıl 5.si düzenlenen "Dijital dünya Kadınları" etkinliği sona erdi. Etkinliğe Türkiye'nin her yerinden yoğun katılım gerçekleşti. Etkinlik Sonrası Türkiye Bilişim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Barut tarafından teşekkür mektubu yayınlandı.
Etkinliğe Kayseri'den HT Bilişim ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hakan Topuzoğlu Sponsor olarak katılım sağladı.


İşte O mektup:
DİJİTAL DÜNYA KADINLARI ‘2024 “Girişimci.Güçlü.Lider.” ETKİNLİĞİMİZE  KATKI ve DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.. İYİKİ VARSINIZ :)
TBD Türkiye Bilişim Derneği ve GLOBALNET birlikteliğiyle 2019'dan beri Dünya Kadınlar Günü haftasında düzenlemekte olduğumuz ve artık bir marka haline gelmiş olan DİJİTAL DÜNYA KADINLARI Etkinliğimizin bu sene 4 Mart 2024 tarihinde 5. sini gerçekleştirdik.


DİJİTAL DÜNYA KADINLARI ‘2024 “Girişimci.Güçlü.Lider.” ana teması ile bu sene de ANKARA TEKMER işbirliği, ICTMEDIA ‘nın Canlı Yayın, Kamera, Fotoğraf ve Sunucu desteği, Ürün/Hizmet Hediye Destekleri ile Sponsorlarımızın ve de Basın Medya Sponsorlarımızın Desteği ile başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş olmaktan dolayı mutluyuz, gururluyuz.

Herkes bir amaç için başından itibaren çalıştı, o da kadınları bu özel hafta da motive etmek. Girişimcilik için cesaretlendirmek, bilgi paylaşmak, iletişim ve etkileşime girmelerini sağlamak ve Dijital Dünya içerisinde etkin olarak yer almalarını sağlamak.

Etkinliğe katılıp açılış konuşmaları yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı, TBD Genel Başkanı, TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Başkanına, Panellerde yer alan Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ankara Kalkınma Ajansı ve KOSGEB temsilcilerine TEŞEKKÜRLER.

Birçok ilimizden isteyerek ve severek gelip katılan, bilgilerini paylaşan, birikimlerini aktaran, her biri biribirinden değerli Girişimci ve Yatırımcı Güçlü Lider Kadın ve Erkek konuşmacılarımız ayrı ayrı değer kattılar. Hepsine TEŞEKKÜRLER.

Ayrıca etkinliğimize gelip başından sonuna kadar izleyen tüm katılımcılarımız hepsi son derece memnun bir şekilde ayrıldılar. Bundan dolayı da ayrıca çok mutlu olduk. Tüm katılımcılara TEŞEKKÜRLER.

Etkinliğin en başından itibaren etkinlik içerik, konuşmacılar ve katılımcı organizasyonuna yönelik başından sonuna kadar birlikte uyumlu bir şekilde çalışıp katkı veren TBD Yönetimi ve Çalışanlarına, TBD Kadın Grubuna TEŞEKKÜRLER.

Etkinlik yeri, altyapı imkanları ve ikramları ile etkinliğin başarılı geçmesinde büyük pay sahibi ANKARA TEKMER Yönetimi ve Çalışanlarına TEŞEKKÜRLER.

Etkinliğin kapalı mekan video ve fotoğraf çekimlerini yapan, sunucu desteğiyle ve de youtube canlı yayın desteği ile ICTMEDIA Yönetimi ve Çalışanlarına TEŞEKKÜRLER.

Etkinlik öncesinde etkinliğin içerik ve katılımcı önerilerine kadar oldukça katkılarını aldığımız Dijital Dünya Kadınları grup üyelerimize TEŞEKKÜRLER.

Etkinlik genel organizasyonu, eğlenceli ve heyecanlı hediye çekilişleri bölümünü her zamanki gibi başarıyla gerçekleştiren GLOBALNET Yönetimi ve Çalışanlarına TEŞEKKÜRLER.

Hediye Ürün/Hizmet Sponsorlarımız TURKCELL – ULTİA, GÜVEN HASTANESİ – GÜVEN FUTURE, SİSTEM GLOBAL – E-DANIŞMAN, HT BİLİŞİM DİJİTAL MEDYA ÇÖZÜMLERİ, FOKUS YAŞAM AKADEMİSİ, SMARTPRO TEKNOLOJİ ve Badın Medya Sponsorlarımız BT HABER, ICT MEDIA, BİLİŞİM PROFESYONELLERİ ve DÜNYA Gazetesine TEŞEKKÜRLER.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

DİJİTAL DÜNYA KADINLARI Etkinlik Organizasyonu Adına 

ERTAN BARUT
TBD Genel Merkez YK Üyesi
TOBB Türkiye Yazılım Meclis Başkanı
GLOBALNET CEO

Bu haber 438 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0