kayseri.net.tr

CUMHURİYET'İN İZİNDE YÜRÜDÜLER

CUMHURİYET'İN İZİNDE YÜRÜDÜLER
01 Kasım 2022 - 04:46
Kayserili doğa severler,Atatürk’ün en büyük eseri olan Cumhuriyet’in 99. Kuruluş yıldönümünde Kayseri’de doğa yürüyüşü yaptılar.Yeşil Doğa,Bünyan Dostları ve Sahabiye Dağcılık Grupları’ndan toplamda 75 kişi olarak yapılan etkinlikte,doğaseverler Bünyan’a gezi düzenlediler.Her sene düzenli olarak yapılan bu etkinliğe olan katılım her zamankinden daha fazlaydı.

30 ekim 2022 sabah saat 7:45’de merkezi bir noktada buluşan katılımcılar,toplu taşıma araçlarıyla Bünyan’a varıp,Bünyan’ın girişinden itibaren yayan yol alıp bol bol temiz hava teneffüs ettiler.Yol boyunca halkın katılımcılara sundukları ikramlar da katılımcıların sevinçlerine sevinç kattı.

Faaliyet hakkında açıklamada bulunan Yeşil Doğa Grubu başkanı Erol Demir şunları söyledi:”Biz doğaseverler olarak her seneki Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını,başta Bünyan Dostları Grubu olmak üzere,misafir ettiğimiz gruplarla gerçekleştirmekteyiz.Bu birlik ve beraberlik,misafir katılımcıları olduğu gibi bizi de memnun etmektedir.Milletçe,Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, Cumhuriyet’i kurdukları için ne kadar teşekkür etsek azdır.Biz de bu değerli büyüklerimizi anmak ve Cumhuriyet sevgisini gelecek kuşaklara aktarmak için her sene bu gezimizi yapmaktayız.”dedi.
 
Bu haber 535 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Fatih bahçecioğlu
    1 yıl önce
    Her renkten çiçeği ile muhtaç olduğu kudretini damarlarındaki asil kandan alan insanlarımıza yaptığımız 29 Ekim yürüyüşümüz çok güzel geçti, kalemine sağlık kardeşim????????
  • Yücel CALIŞKAN
    1 yıl önce
    Tesekkürler , kalemine sağlık. Tüm Doğa severleri kayseri yeşil doğa grubumuza bekleriz İrtibat 05365604706

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0