kayseri.net.tr

CRM Sistemlerinde Sıra Dışı Çözümler!

İletişim, insanların tarihte var olduğundan bu yana ayrılmaz bir parçasıdır. İlerleyen zaman ve gelişen teknolojiyle birlikte iletişim daha kolay bir hale gelmiştir. Sadece insanlar arası değil, alışveriş yaptığımız ve hizmet gördüğümüz işyerleriyle bile çok kısa süre içerisinde irtibat kurabilmekteyiz. Müşteriyle güçlü ilişkilerin yolu güçlü bir iletişimden geçtiği için de firmalar bu konuya ağırlık vermektedir. Bunun için ise çağrı merkezlerini ve canlı destek hatlarını günümüzde CRM denilen yazılımı kurarak müşterileriyle irtibatı sıkı tutmaktadırlar.

CRM Sistemlerinde Sıra Dışı Çözümler!
13 Ocak 2023 - 20:25
İletişim, insanların tarihte var olduğundan bu yana ayrılmaz bir parçasıdır. İlerleyen zaman ve gelişen teknolojiyle birlikte iletişim daha kolay bir hale gelmiştir. Sadece insanlar arası değil, alışveriş yaptığımız ve hizmet gördüğümüz işyerleriyle bile çok kısa süre içerisinde irtibat kurabilmekteyiz.
Müşteriyle güçlü ilişkilerin yolu güçlü bir iletişimden geçtiği için de firmalar bu konuya ağırlık vermektedir. Bunun için ise çağrı merkezlerini ve canlı destek hatlarını günümüzde CRM denilen yazılımı kurarak müşterileriyle irtibatı sıkı tutmaktadırlar.

Son Yılların En Büyük Trendi: Yazılım Geliştirme
Dünyada bir trend haline gelen yazılım sistemleri oldukça popülerdir. Ancak birçok şirketin gözden kaçırdığı asıl noktası ise kurulan yazılımların sağlam ve güvenilir olmasıdır.
Web tasarımı, SEO, mobil uygulama, sosyal medya ve daha birçok alanda profesyonel destek sağlayan CLR Soft, donanımlı ekip üyeleriyle birlikte CRM yazılım sistemini de firmalar için kurmaktadırlar.

CRM Tam Olarak Nedir?
İngilizcesi “Custom Relationship Manager” olan sistemin Türkçesi “Müşteri İlişkileri Yönetimi”dir. CRM sayesinde birçok şirket müşterilerinin taleplerini dinlemekte veya cevap vermektedirler. Günümüzde bu sistemin bulunmadığı bir şirket yok denecek kadar azdır.
CRM yazılımı, ana sayfanızda gözüken sekmelerden raporlarınıza, kendi notlarınıza, müşteri notlarına, hareket geçmişine ve müşteri sorumlu kişi geçmişinin tamamına tek tıkla ulaşabilmenizi sağlar. Genişleyen menü sayesinde personel ekleme özelliğine, personel listesine, müşteri ekleme özelliğine erişebilme imkanınız olacaktır. Ayrıca sistem dışında Excel’e kaydettiğiniz toplu bir müşteri listesi veya lead ve sorumlu personel ile toplu müşteri listeleriniz bulunuyorsa bunları sınırsız bir şekilde yazılıma aktarma seçeneğiniz bulunuyor.

Google Sheets ve WhatsApp ile Entegre!
CLR Soft’un firmalar için kurduğu CRM yazılımında Google Sheets ile topladığınız verileri hiçbir zorluk yaşamadan sisteme aktarma şansınız var. Bu sayfa üzerinden de sorumlu personel ve lead durumu seçilerek atamaları gerçekleştirebilirsiniz. Müşterilerden sorumlu olan kişi yetkiye bağlı olarak müşterinin telefon numarasını görmeden belge, görsel ve ses kaydını WhatsApp mesajıyla kolaylıkla gönderebilir.
Seçilen Lead durumuna, kaynaklara, çalışanın üzerindeki müşterilerin pasta grafiğine ve daha birçok filtreye göre detaylı raporlama sistemiyle birlikte listeleri ve grafikleri görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca şirketin gider analiz raporunu, yatırımcı genel durum raporunu, hazine hesaplarını ve satıcı analizlerini ise detaylı istatistik ekranlarla birlikte CRM yazılımı sayesinde görüntüleyebilirsiniz.

Bu haber 323 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0