kayseri.net.tr

Cavidan Demirağ'dan 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü Mesajı

Cavidan Demirağ'dan 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü Mesajı Ankara - Cavidan Demirağ, Cumhuriyet Halk Partisi 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi ve İnşaat Mühendisi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Cavidan Demirağ'dan 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü Mesajı
20 Ekim 2023 - 15:20
avidan Demirağ'dan 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü Mesajı

Ankara - Cavidan Demirağ, Cumhuriyet Halk Partisi 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi ve İnşaat Mühendisi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

"11 Ekim, kız çocuklarının toplumsal cinsiyet eşitliği mücadelesini desteklemenin, onlara verilen değerin ve önemin vurgulandığı uluslararası bir gündür. Bu özel günde, kız çocuklarının haklarına dikkat çekmek ve onların güçlendirilmesi için atılması gereken adımları bir kez daha hatırlatmak istiyoruz."

Demirağ açıklamasında, "Kız çocuklarının eğitim hakkı, sağlık hakkı, yaşama hakkı ve tüm temel insan haklarına tam anlamıyla sahip olmalarını sağlamak hepimizin sorumluluğundadır. Eğitimli, bilinçli, özgür kız çocukları; aydınlık, eşitlikçi ve demokratik bir toplumun teminatıdır." ifadelerine yer verdi.

"Kız çocuklarına yatırım yapmak, toplumumuzun ve ülkemizin aydınlık yarınlarına yatırım yapmaktır. Bugün, tüm kız çocuklarının karşılaştığı zorluklara rağmen başarılarına, azimlerine ve hayallerine tanıklık etmek ve onları kutlamak için bir gün olmalıdır." diyerek sözlerini tamamladı.
Bu haber 85 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0