kayseri.net.tr

BAŞKAN MUTLU: YMP İKTİDARINDA EMEKLİLERLE KARAR ALACAĞIZ!

BAŞKAN MUTLU: YMP İKTİDARINDA EMEKLİLERLE KARAR ALACAĞIZ! Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Türkiye'nin 100. Yılı dolayısıyla emekli vatandaşlara bir defaya mahsus 5 bin TL ikramiye vermesine ilişkin eleştiride bulundu. Başkan Mutlu:" Kimse Yerli ve Milli Parti ile yarışamaz. Çünkü biz siziz, siz bizsiniz. Birlikte Türkiye'yiz" dedi.

BAŞKAN MUTLU: YMP İKTİDARINDA EMEKLİLERLE KARAR ALACAĞIZ!
20 Ekim 2023 - 15:24
BAŞKAN MUTLU: YMP İKTİDARINDA EMEKLİLERLE KARAR ALACAĞIZ!
Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Türkiye'nin 100. Yılı dolayısıyla emekli vatandaşlara bir defaya mahsus 5 bin TL ikramiye vermesine ilişkin eleştiride bulundu. Başkan Mutlu:" Kimse Yerli ve Milli Parti ile yarışamaz. Çünkü biz siziz, siz bizsiniz. Birlikte Türkiye'yiz" dedi.

Başkan Mutlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir defaya mahsus emekliye 5 bin TL'lik ikramiye vermesini eleştirdi. Emeklilere resmen sadaka dağıtıldığını belirten Başkan Mutlu şunları söyledi:" Ak Parti iktidarı, emeklilere çok yanlış yaptı. Hatta ayıp etti. Nedir 5.000,00 TL. Bir balıkçıda bir yemek parası. 15 milyon emekli artık gücünün farkına varmalı. Emekliler hangi partiyi desteklerse o partiyi iktidar yapar. Ama, gücünün farkında olmazsa, iktidar da "nasılsa bana oy veriyorlar" diyerek, 5.000,00 TL'yi emekliye layık görür.

"KARARLARI EMEKLİLER DERNEĞİ BAŞKANI İLE BİRLİKTE ALACAĞIZ"

Biz Yerli ve Milli ve Milli Parti olarak söz veriyoruz. İktidarımızda emekli oranı %70 olacak. Emekli maaşı asgari ücrete eşit olacak ve asgari ücret ne kadar artarsa, emekli maaşı da o kadar artacak. Emeklilerden muayene ücreti ve ilaç katkı parası asla alınmayacak. Ve en büyük vaadimiz: Bizim MKYK toplantılarımıza Emekliler Derneği Başkanı misafir olarak davet edilecek. Kararları onu dinleyerek alacağız. Demokrasi ve özgürlükler konusunda kimse Yerli ve Milli Parti ile yarışamaz. Çünkü biz siziz, siz bizsiniz. Birlikte Türkiye'yiz" dedi.
Bu haber 87 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

google.com, pub-6021907135009533, DIRECT, f08c47fec0942fa0